Novi Spider – Man nastavak: No way home!

Iako će nastavak Spidermana morati da čekaju do 21. decembra, fanovi već mesecima pokušavaju da pogode kako će se zvati treći nastavak sa Tom Hollandom u ulozi slavnog superheroja. Posle Homecoming i Far from home, bilo je sasvim izvesno da će se naslov poigravati sa rečju dom. Homescooled? Working from home? Svima su se misli vrtele oko pandemije i promena koje je izazvala.

A onda, odjednom, Tom Holland, Zendaya i Jacob Batalon, kao da su u isto vreme poželeli da podele ime novog filma sa svim fanovima. Svako od njih objavio je ime filma na svom profilu na nekoj od društvenih mreža. Ne vidiš problem? Svo troje objavili su različito ime!

Pratioci Toma Hollanda saznali su da će se film zvati Spider – Man: Phone Home. Zendayini su se kleli da će film nositi ime Spider -Man: Home Slice. Jacobovi bili ubeđeni da će se treći nastavak pojaviti pod imenom: Spider – Man: Home Wrecker!

Naravno, omiljene zvezde su se ovako samo našalile sa fanovima, a onda im otkrile pravo ime trećeg nastavka: No way home i to u kratkom filmu u kojem učestvuju svo troje. Pogledaj!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.