Obrazovni sistem EQUILIBRIO ponosno predstavlja letnju školu jezika za srednjoškolce 2017.

Beograd će i ovog leta biti centar druženja srednjoškolaca iz Beograda, cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i srpske dijaspore. Srednjoškolci će imati priliku da se druže sa svojim vršnjacima, stiču znanja, upoznaju se sa znamenitostima Beograda i razgovaraju na engleskom, nemačkom, španskom ili italijanskom jeziku!

Letnju školu stranih jezika za srednjoškolce organizuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO, desetu godinu za redom, lider u obrazovanju dece, omladine i odraslih iz domena stranih jezika.
Program se realizuje tokom letnjeg raspusta 2017. godine, u dve smene (polaznici mogu da biraju jednu od dve ponuđene smene).

Letnja škola osmišljena je tako da se u toku prepodneva organizuje intenzivni kurs stranog jezika po izboru (u zavisnosti od toga koji jezik žele da uče, polaznici će moći da odaberu engleski, nemački, španski ili italijanski), dok će u toku popodneva moći da učestvuju u raznim jezičkim radionicama, kulturnim večerima, izletima, sportskim aktivnostima, upoznaju grad Beograd, i sve to uz druženje sa vršnjacima i uz pratnju licenciranih turističkih vodiča.

Svaki dan Letnje škole 2017. pažljivo je osmišljen i obećava nova znanja, nezaboravno druženje i odličan provod!

Ono što Letnju školu čini posebno atraktivnom su brojne vannastavne aktivnosti.

Boravak u Beogradu je isplaniran tako da će polaznici imati dovoljno vremena za učenje kao i za zabavu! Učenicima će se pružiti prilika da upoznaju prestonicu na jedan sasvim drugačiji način, jer Beograd, metropola u pravom smislu te reči, nudi mladima najrazličitije vrste zabave i provoda.

Polaznici će imati priliku da krstare Savom i Dunavom, razgledaju Beograd iz otvorenog autobusa i obiđu stari Zemun i kulu Gardoš, Kalemegdan, Beli dvor, Hram Svetog Save, muzeje i ostale kulturne znamenitosti Beograda, i sve to uz druženje sa vršnjacima!

U Letnjoj školi stranih jezika, srednjoškolci će moći da nauče engleski, nemački, španski ili italijanski jezik, sklope nova prijateljstva i steknu nova iskustva tokom dve nedelje letnjeg raspusta za pamćenje!

Provedite deo raspusta u Letnjoj školi za srednjoškolce! Konstantan razgovor na stranom jeziku sa drugim tinejdžerima će vas navesti da počnete da razmišljate na engleskom, nemačkom, španskom ili italijanskom. Steknite znanja kroz zabavu bez osećaja da zapravo učite!

Za prijave i dodatne informacije o Letnjoj školi za srednjoškolce 2017. posetite: www.letnjaskola.com

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.