Obrazovni sistem Equilibrio vam predstavlja godišnje kurseve za tinejdžere

Tokom školske 2017/18. godine Obrazovni sistem EQUILIBRIO organizuje godišnje kurseve stranih jezika za učenike gimnazija i srednjih stručnih škola, i to po specijalnim akcijskim cenama sa 50% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole).

Polaznici godišnjih kurseva za tinejdžere će imati priliku da tokom trajanja programa upoznaju i savladaju engleski, nemački, španski, italijanski ili francuski jezik.

Osnovni cilj kurseva za tinejdžere jeste usavršavanje svih jezičkih kompetencija, rušenje jezičkih barijera i povećanje stepena samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku. Nastava se organizuje uz mnogo vežbe i uz korišćenje interaktivnih igara, kao i upotrebu različitih audio i video materijala, kako bi napredak u učenju stranog jezika bio zagarantovan!

Tokom programa učenicima je omogućeno pohađanje kreativnih jezičkih radionica, kao i tematske kulturne večeri stranih zemalja. Koje su glavne razlike između britanskog i američkog engleskog? Koja su omiljena jela Italijanima i Špancima? Kako Nemci čestitaju praznike? Kako izgleda biti Parižanin? U okviru Teen akademije Obrazovnog sistema Equilibrio, tinejdžeri će pored učenja gramatike i izraza na stranim jezicima, imati priliku da se upoznaju i sa načinom života i kulturom zemalja čije jezike uče.

Za sve tinejdžere koji imaju želju i ambiciju da nastave školovanje u inostranstvu Teen akademija predstavlja pravi izbor! Polaznicima se takođe nudi mogućnost informisanja o tehnikama polaganja TOEFL, IELTS, FCE, CAE, CPE i GOETHE ispita, neophodnim za sticanje istoimenih sertifikata.

Upoznavanje i druženje sa srednjoškolicima samo je jedna od prednosti koju nudi Teen akademija. Tinejdžeri će pohađanjem ovih kurseva imati priliku da se druže sa vršnjacima iz drugih srednjih škola sa kojima dele ista interesovanja, kao i da se međusobno konsultuju o nedoumicama u učenju stranih jezika.

Sticanjem Equilibrio sertifikata nakon završenih godišnjih kurseva za tinejdžere, stečeno znanje srednjoškolaca dobija posebno priznanje, koje će biti uvaženo tokom daljeg školovanja, kao i u drugim prilikama u kojima je nepohodno poznavanje stranih jezika.

Priključite se godišnjim kursevima za tinejdžere i uz druženje sa vršnjacima iz drugih srednjih škola konačno naučite omiljeni strani jezik!

Za prijave i dodatne informacije posetite: www.kursevizasrednjoskolce.com

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.