Od danas u prodaji karte za film “Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo”

Od danas su u prodaji karte za premijerne projekcije filma “Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo” (Jurassic World – Fallen kKngdom) koje će biti održane 06. juna ove godine.

Mislili ste da je tiranosaurus rex najveći predator na svetu, a onda je došla indominus rex.

“SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO” (JURASSIC WORLD – FALLEN KINGDOM) predstaviće nam ne predatore već mašine za uništenje!

Od danas su u prodaji karte za premijerne projekcije jednog od najvećih i najočekivanijih filmova ove godine “SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO” koje će biti održane 06. juna u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Među prvima kupite karte za filmski spektakl epskih razmera, uživajte u 3D projekciji i zakoračite u svet u kome ne vlada čovek!

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Od četvrtka, 07. juna, film će biti na repertoaru svih bioskopa.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.