Organizuj glamuroznu večeru za drugarice

Svake nedelje uživaš u pidžama žurkama sa drugaricama uz nove epizode vaših omiljenih serija, ali bi potajno želela da promeniš vašu rutinu i nema ničeg lošeg u tome! Naprotiv.

U nastavku pročitaj par saveta kako bi mogla da prirediš veče za pamćenje.

1. Kreiraj pozivnice
Pretpostavljamo da drugaricama uglavnom samo pošalješ sms da dođu do tebe, zar ne? Podigni stvari na viši nivo, tako što ćeš ovog puta napraviti DIY specijalne pozivnice. Pusti mašti na volju.

2. Izaberi dobar outfit
S obzirom da si kod kuće obično u pidžami, potrudi se da bar sada nabaciš dobre farmerke i majicu ili haljinicu. Obuci ono u čemu bi inače izašla u restoran sa porodicom.

3. Dekoriši deo za ručavanje
Pitaj mamu možeš li da nabaviš ili pozajmiš interesantne tanjire, podmetače i čaše. Na sredinu stola postavi vazu sa cvećem ili balone sa helijumom.

4. Isplaniraj dobar meni
Međutim, to ne mora biti ništa preskupo ili previše fensi. Pokušaj da se dosetiš koju to hranu tvoje drugarice najviše vole, pa se potrudi da je pripremiš uz maminu pomoć. Možeš da napraviš špagete, picu, salate, burito… Što se pića tiče, počastite se dobrim sokom ili možda šampanjcem. Takođe, možeš da pripremiš i slatke mafine ili kolačiće za dezert.

 

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.