OSVOJITE 3 FitPass VAUČERA: Svetski hit od sada i u Srbiji

U današnje vreme poprilično je teško uskladiti veliki broj obaveza sa redovnim treniranjem ili bar povremenom rekreacijom. Po prvi put Srbija je dobila kompaniju koja je našla adekvatan način da pomiri užurban način života sa redovnim treniranjem za pristojnu sumu novca, pristupačnu svačijem džepu.

FitPass je jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta više ne zavise od članarine u isključivo jednoj teretani, već imaju mogućnost da na osnovnu jedne mesečne pretplate dobiju pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije. U sklopu sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga za relativno malu sumu novca.

Kako bi uslugu mogli da koriste građani širom Srbije, kompanija posluje, pored Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca, u još 9 gradova u Srbiji. Takođe, pored mogućnosti za fizička lica, FitPass je kreirao posebnu uslugu i pakete za kompanije koje brinu o svojim zaposlenima i njihovom zdravlju.

Ukoliko želite da osvojite FitPass vaučer, ostavite komentar ispod tog posta na našoj Fejsbuk stranici.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.