Ove pesme su hitovi, ali su njihovi izvođači zažalili što su ih ikada snimili

Da li ikada pomisliš da tvoja omiljena pesma, možda predstavlja noćnu moru za njenog izvođača? O, da, muzičari umeju da zažale čak i zbog hitova koji su pobrali nagrade i koji su aktuelni decenijama. Evo zbog kojih pesama se danas kaju zvezde poput Lady Gage i Taylor Swift.

Demmi Lovato, Cool for the Summer

U njenom slučaju to nije samo jedna pesma. Demmi izbegava čak dva svoja albuma Demmi iz 2013. i Confidence iz 2015. godine. Kako kaže ova pevačica, ne samo da je ovi albumi podsećaju na vreme i ljude kojih se nerado seća, već je podsećaju i da je tada izneverila sebe. Ove albume radila je onako kako su joj rekli da treba da radi jedna zvezda: pokaže kožu, koristi filtere i peva lagane note.

Lady Gaga, Do What U Want (feat. R. Kelly)

Ova verzija pesme nestala je sa svih platformi nakon žalbi publike. Lady Gaga i sama kaže da je pesma nastala kada se nalazila u jako mračnom periodu života, kada se još nije izborila sa ličnom tragedijom. Želela je samo da šokira i izazove reakciju i svima pokaže svoj bes. Danas ova pesma postoji samo u verziji dueta sa Christinom Aguilerom.

Tayor Swift, Picture to burn

U pesmu koja govori o ogromnom besu i osveti, pevačica je inicijalno ubacila reči: So go and tell all your friends that I’m obsessive and crazy / That’s fine, I’ll tell mine / You’re gay, by the way. Danas se kaje zbog toga. Ove reči nestale su sa verzija pesme koja je sad dostupna.

Lana del Rey, Ultraviolence

Lana, u originalu pesme, peva “he hit me and it felt like a kiss”. Kako kaže, tada je bila u jako turbulentnoj i prililno nasilnoj vezi kakva poremeti pogled na svet. Danas, smatra da ove reči šalju pogrešnu poruku i da je neophodno reći jasno NE nasilnim vezama. Zato, kada izvodi Ultraviolence, ona jednostavno preskoči ovaj stih.

Miley Cyrus, Wrecking Ball

Njoj ne smeta pesma sama po sebi, njoj smeta ostavština koju je sama sebi obezbedila. Kako kaže, zbog tog hita ona će zauvek ostati ona gola devojka na kugli za rušenje. Šta god učinila, kakve god uspehe postigla, to će je pratiti.

Ariana Grande, “Put Your Hearts Up”

Ta pesma je sva fejk i neautentična, kaže Ariana. Još se seća kako su joj naprskali kožu sprejem za ten i kako su joj obukli haljinicu za princeze i vodali je u tome okolo. Osećala se kao da je u paklu. I danas se naježi kada čuje ovu pesmu, pa je naterala diskografsku kuću da je skloni sa njenog Vevo kanala. Izvini, Ariana, ali moramo da se podsetimo.

I ovde spisak nije gotov! 

Čak i neki od najvećih hitova ikad, postali su noćna mora za muzičare. Verovala ili ne, na tom spisku su i:

Bob Dylan, Ballad in Plain D

Led Zeppelin, Stairway to Heaven

Oasis, Wonderwall

Frank Sinatra, Strangers in the Night

R.E.M., Shiny Happy People

Nirvana, Smells Like Teen Spirit

Radiohead, Creep

Foto:  Barthy Bonhomme / Pexels

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.