VODIMO VAS U BIOSKOP: Sutra je premijera animiranog filma “Pevajmo”

Premijera filma “Pevajmo” (SING), najveselijeg i najraspevanijeg animiranog filma ove godine, biće održana u subotu 17. decembra u 17.30 časova. Karte su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx ili rezervisati putem sajta www.cineplexx.rs

Premijeri filma će prisusutvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji na srpski jezik, a specijalni gosti dešavanja su sjajne Pinkove zvezdice Darija Vračević, Nikola Milenković i pobednica prve sezone Marija Serdar, koji će nastupati od 17 časova.

Posle velikog uspeha komedije “Tajni život ljubimaca“, Illumination predstavlja film “Pevajmo” koji nam dolazi za praznike. Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić i Iva Stefanović igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Smešten u svet poput našeg, ali koji naseljavaju samo životinje, “Pevajmo” predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović), elegantnu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

pevajmo-film

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji peva jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita, premorena majka (Paulina Manov) koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala i , pank-rok bodljikavo prase (Iva Stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasi.

U filmu “Pevajmo” će se naći preko 65 hit pesama, a na redovne repertoare naših bioskopa stiže 22. decembra.

Troje najbržih koji pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresu i kontakt telefon) na mail hej@coloro.rs, dobiće po dve karte za premijeru filma “Pevajmo”.

Dobitnike ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.