Počinje brutalna borba u šou “Ja imam talenat”: Od sada vi birate ko zaslužuje finale i pobedu!

Ovog četvrtka spektakl je zagarantovan u novoj epizodu najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima, “Ja imam talenat”.

Za razliku od prethodnih emisija, ova ide uživo, a po prvi put vi, dragi gledaoci, preuzimate stvar u svoje ruke!

Nakon nekoliko meseci selekcije i teškoh odluka koje je četvoročlani žiri morao da donese, počinje finalna borba za najtalentovanijeg.

U polufinalnim emisijama ćete videti 42 spektakularna nastupa, a u emisiji u četvrtak će prvih 14 takmičara ući u borbu za finale i titulu najtalentovanijeg u regionu.

Očekuju vas nastupi dva sjajna imitatora, Dejana Tasića Tase i Velimira Tošića, mađioničar Volare će još jednom pokušati da oduševi milionski auditorijum svojim neverovatnim trikovima, a Baša Pali će se potruditi da nadmaši svoj poslednji nastup i da svojim slikarsim umećem ostavi sve bez teksta.

Plesne grupe “Pole dance akademija”, “Funny kids” i brejkdens duo Ilija Boogie i Funky Johny razdrmaće sve u studiju, boje hip-hop kulture braniće reper Vlastimir Češljarac i bitbokser Neša Radovanović, dok će za sjajnu muziku u ovoj emisiji biti zaduženi bendovi “Kejptaun” i “Alice in Wonderband”, maestralni harmonikaš Šćepan Stojanović, kao i pevači Ivan Jegdić i Nemanja Guzijan.

S obzirom na to da će od sada i gledaoci putem glasanja imati udela u odluci, neće sav teret biti na četvoročlanom žiriji – Danici Maksimović, Ani Nikolić, Stefanu Đuriću Rasti i Srđanu Žiki Todoroviću.

Ne propustite veliku borbu za mesto u finalu najgledanijeg šou programa “Ja imam talenat”, u četvrtak, 11. maja, od 21:45h, samo na Televiziji Pink!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.