Počinje nova sezona PINKOVIH ZVEZDICA, a saznajte zbog čega će biti NAJBOLJA DO SADA!

Četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, “Pinkove zvezdice”, počinje u petak 20. oktobra, u 21 čas, na TV Pink, a snimanje prvih emisija je već počelo.

U ovoj sezoni došlo do promena, pa će tako gledaoci imati priliku da najtalentovaniju decu gledaju na novoj, spektakularnoj sceni.

Nova sezona, donela je promene i u žiriju – iz čuvenih crvenih stolica, ove godine, takmičare će ocenjivati Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković, ali i Milan Stanković, koga ste imali priliku da gledate u prve dve sezone vašeg omiljenog šou programa.

Žiri je spreman za novu sezonu i nove talente, koji će oduševiti region, a pred sam početak snimanja, otkrili su kako se osećaju zbog povratka u žiri “Pinkovih zvezdica”.

– Za početak želim da čestitam svim takmičarima koji su prošli audicije, jer proći pored hiljada kandidata u top 60, veliki je uspeh. U ovoj sezoni ću biti možda malo luđi, biću na nivou zadatka, a sa decom ću sigurno i ja podetinjiti. Ne želim da budem stroži, jer polazim od sebe i znam kako doživljavam kritike, iako sam zreliji. Tek sa decom treba imati drugačiji pristup, drugačiji ton, reči. Treba ih usmeriti, jer će za neke pevanje biti profesija – rekao je Sergej Ćetković.

Goca Tržan je već tri sezone u žiriju, ali sa istim uzbuđenjem započinje i ovu novu, četvrtu sezonu, takmičenja koje je osvojilo region.

– Zvezdice su mi nedostajale, drago mi je da sam se našla sa svojim kolegama i da ulazimo u četvrtu sezonu, koja će definitivno biti spektakularna. Zvezdice su nešto što mi prija, pre svega kao roditelju. Veoma se radujem Milanovom povratku, mnogo ga volim i bili smo par u prve dve sezone. Očekujem od ove sezone da bude visoko profesionalna kao i do sada, Zvezdice jednostavno nikad nisu omanule. Želim da vidim talentovanu, veselu, razigranu decu, to je ono što očekjujem – rekla je Goca, a onda otkrila da je ponosna na to što važi za najstrožeg člana žirija.

– Ja sam stroga i prema sebi i prema svom detetu, možda čak i stroža. Ovo je takmičenje, sva deca su slatka, ali oni se ovde takmiče i mi se trudimo da ih usmerimo i da im pomognemo – objasnila je Goca.

Još jedan član žirija koji je tu od samog početka, jeste Jelena Tomašević, koja je su jedva čekala da se vrati u crvene stolice.

– Nedostajale su mi i Zvezdice, ali i moje kolege. Radujem se novoj sezoni, jedva čekam da vidim kakvi su kandidati. Sviđa mi se i stara-nova promena, odnosno Milanov povratak. To je pokazatelj da smo mu nedostajali ovu treću sezonu koju smo radili bez njega. Ostaću dosledna sebi, govoriću istinu deci na način na koji smatram da treba deci da se govori, jer oni su i dalje mali, tek treba da sazre. Mi smo tu da im damo poleta, da rade na svom talentu, i jedva čekam da vidim kako će se pokazati deca u ovoj sezoni –  istakla je Jelena.

I ove sezone, Leontina će biti u žiriju “Pinkovih zvezdica”, te je nestrpljiva da počne, kako je sama rekla, muzička čarolija.

– Meni je ovo uživanje, rad u ’Pinkovim zvezdicama’ zaista jeste pravo uživanje i opuštanje, nikako posao. Želim da ova sezona bude još uspešnija, u šta ne sumnjam. Što se tiče Milana, čini mi se kao da nije ni odlazio, jer je bio gostujući član u prethodnoj sezoni. Zadovoljstvo mi je što smo ponovo na okupu – rekla je Leontina.

Nakon godinu dana pauze, u crvenu stolicu vratio se i Milan Stanković, čiji su povratak mnogi priželjkivali.

– Ovo je projekat je nešto najpozitivnije i najlepše, drago mi je što su me pozvali da budem u žiriju i što produkcija računa na mene. Dobijao sam mnogo poruka, što od takmičara, što od mojih fanova, da se vratim, tako da mislim da će ove godine “Pinkove zvezdice” biti još bolje. Biću isti kao i u prve dve sezone. Kažu da smo Goca i ja nastroži. Ja bih ipak rekao da su ostali mnogo fini, pa delujemo strože od ostalih. Mislim da smo samo realni – rekao je Milan, a onda dodao:

– Od ove sezone očekujem da me neko iznenadi, da se nešto dogodi. Imamo dobrih pevača, imamo talenata, tako da očekujem mnogo od ove sezone. I ono što sam propustio u prve dve sezone, uradiću sada – ukoliko mi se neko dopadne, ukoliko se neki takmičar izdvoji, ja ću uraditi i pesmu i spot za tu Zvezdicu, bez obzira ko bude pobedio.

U ovoj sezoni će u bekstejdžu, umesto Dušice Jakovljević, biti Tijana Stojisavljević, koja je HEJ! ekipi jako draga još od teen dana.

Na velikoj sceni u ulozi voditeljke ponovo biti Marijana Mićić.

– Uželela sam se scene, uzbuđena sam. Bez obzira što su tri sezone iza nas, uvek imam malu tremu na prvom snimanju. Nestrpljiva sam da vidim kakvi su kandidati ove godine, ali i kako će žiri i publika reagovati na njih. Imamo novu scenu, imamo izmenjeni žiri, jedino što najviše može da nas iznenadi, su sami kandidati, a to je i srž ovog takmičenja. Upravo njih jedva čekamo da upoznamo – rekla je Marijana pred početak nove sezone.

Sve je spremno za početak nove, četvrte sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, zato ne propustite prvu emisiju, u petak, 20. oktobra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Foto: TV Pink promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.