Pogledajte ekskluzivne fotografije iz filma Čudesna žena!

Za tačno nedelju dana novi film iz DC univerzuma ČUDESNA ŽENA dolazi u srpske bioskope! Iščekivanju je uskoro došao kraj a mi vam samo za vaše oči predstavljamo ekskluzivne fotografije iz filma sa vatrenom Gal Gadot kao Dijanom!

Gal Gadot tumači glavnu ulogu u epskoj akcionoj pustolovini, „Čudesnoj ženi”,  koju potpisuje rediteljka Patty Jenkins.

Ako neko još ne zna pre nego što je postala Čudesna žena, ona je bila Diana, princeza Amazonki. Odrastala je u skrivenom raju, a trenirala je da postane ratnica bez premca.

U jednom trenutku kraj ostrva Amazonki, u more se srušio avion američkog pilota i Diana saznaje za razorni sukob koji hara spoljnim svetom, i tog trenutka odluči da napusti svoj dom, uverena da može zaustaviti pretnju koja se nadvila nad celi svet. Boreći se rame uz rame sa muškarcima u ratu koji će okončati sve ratove, Diana će otkriti svu snagu svoje moći … i svoju istinsku sudbinu.

 

U glumačkoj postavi su, osim Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston. Patty Jenkins režirala je film prema scenariju Allana Heinberga, priču su osmislili Zack Snyder, Allan Heinberg i Jason Fuchs prema DC-jevim likovima.

Film u bioskope dolazi 15. juna i mi jedva čekamo 🙂

Foto: Blitz Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.