PORODIČNI VIKEND U KOMBANK DVORANI: I MNOGO ZABAVE U VELIKOJ DEČIJOJ VIKEND AVANTURI!

Tradicionalni Porodični vikend se nastavlja i tokom meseca februara u Kombank Dvorani, prvog vikenda u mesecu, u subotu i nedelju 06. i 07. februara. Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, klinci i klinceze će imati prilike da sa svojim roditeljima ili u društvu svoje “ekipe” uživaju u brojnim animiranim avanturama, među kojima su najnovije ostvarenje za najmlađe Bezrepi Pele, ali i animacije koje već duže vreme krase bioskopsko platno, kao što su Fantastični povratak u OZ , Jakari i veličanstveno pero, Lesi se vraća kući, Operacija kolačići i drugi.

Mališani će poći na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština uz nižu cenu karata, ali i besplatne kokice i Mali zabavnik koji će dobiti svi članovi Porodičnog kluba.

Bezrepi Pele je švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare I razvija se veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.