Poslastica za fanove – ekskluzivni koncert Sare Jo

Zvezda muzičke scene koja ne prestaje da oduševljava publiku svojim uvek drugačijim stajlingom, energičnim scenskim nastupom i snažnim vokalom, Sara Jo, održaće ekskluzivni koncert u saradnji sa kompanijom Avon na platou ispred Ušće Shopping Centera, 10. juna sa početkom u 17 časova. Svi prisutni imaće priliku da besplatno uživaju u njenim najpopularnijim hitovima, ali i da budu među prvima koji će čuti novi singl „Nemam vremena za to“ uživo.

Sara Jo je ujedno i zaštitno lice Avon Mark linije šminke, zahvaljujući čemu će ova muzička poslastica biti deo Mark vikend promocije namenjene ljubiteljkama šminke i kozmetike. Posetiteljke će na licu mesta imati priliku da osvoje profesionalnu šminku i manikir, kao i brojne Mark proizvode, dok će od beauty stručnjaka tokom oba dana od 14h do 20h moći da dobiju savete o tome kako da uklope jarke boje i neobičnu šminku u svoj stajling.

 Ovaj koncert je inspirisan snagom lepote i muzike! Ne postoji ništa bolje od osećaja da ste nekome ulepšali dan i uspeli da prenesete pozitivnu energiju svom okruženju, a to je upravo ono što se Avon i ja trudimo da uradimo kroz svaki zajednički projekat. Luda šminka i dobra muzika, makar meni, u trenutku poprave raspoloženje i podignu me na noge, a 10. juna ćemo spojiti i jedno i drugo za događaj vredan pamćenja. izjavila je Sara Jo ovim povodom.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.