Predstavljamo najnoviju bioskopu najavu za “DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU”

Da možete da birate da ste neko drugi u nekom drugom svetu, šta biste izabrali? Za kakvog lika biste se odlučili? Kakve bi bile vaše nove veštine, karakteristike, ličnost i na kraju fizički izgled? Pazite kako birate, jer naši junaci nisu imali tu mogućnost.

Predstavljamo vam potpuno novu igru, potpuno novi svet i potpuno nova pravila igre – “DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU”. Ako želite da ga zaigrate, morate da shvatite krajnje ozbiljno i postane deo igre, doslovno.

S najposebnijom igrom na svetu prvi put susreli smo se davne 1995. kada nezaboravni Robi Viliams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i “neživotinjama”. Ove godine situacija je potpuno obrnuta tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u telima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju da izvuku živu glavu.

Četvoro običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima nakon što zaigraju staru video igru, koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. I upravo takvi moraju da prežive sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvek u njoj zarobljeni.

Otkrijte kako su se naši likovi suočili sa sasvim novim izazovima, kako su preživeli u svojim novim telima, ko je bio više a ko manje zadovoljan drastičnom fizičkom promenom a ko je proživljavao svoju najgoru noćnu moru.

Ove zime, očekuje nas promena i mogućnost da zaigrate Džumandži kakav nikad niste.

Avanturistički film “DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU” direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Gilan. Film je režirao Džejk Kasdan širokoj publici verovatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova “Loša učiteljica” i “Seksi snimak” s Kameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tokom prošle godine na Havajima, a glumac Džonsn izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robiju Viliamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

“DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU” u domaće bioskope stiže 28. decembra

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.