Premijera 3. sezone popularne serije o borilačkim veštinama “Into the Badlands” 26. aprila ekskluzivno na AMC kanalu

Premijerno prikazivanje treće sezone originalne AMC-ove serije Into the Badlands počinje 26. aprila u 22:45. Interesantna mešavina apokaliptične priče i mističnih borilačkih veština, već je u prvoj sezoni (emitovanoj 2015.) zabeležila veliku gledanost. Sa rastom polularnosti povećao se i broj epizoda po sezoni, pa nas u trećoj očekuje čak 16 novih epizoda, a potpisan je i ugovor za snimanje četvrte sezone.

Treće poglavlje Into the Badlans prati Sunnyja (Daniel Wu iz filma Tomb Raider), koji sada živi izvan svih baronija u nameri da zaštiti svog malog sina Henryja, nakon smrti Veil. Međutim kada Henry oboli od misteriozne bolesti, Sunny je prisiljen da udruži snage sa Bajie (Nick Frost, film Shaun of the Dead) i vrati se u Badlands, gde Udovica (Emily Beecham, film Daphne) i Baron Chau (Eleanor Matsuura, film Wonder Woman) vode rat koji je destabilizovao ceo region. Bez Tildine (Ally Ioannides, serija Parenthood) i Waldove (Stephen Lang, film Avatar) podrške, Udovica mora da pronađe nove saveznike u Lidiji (Orla Brady, serija Fringe) i Nathanielu Moonu (Sherman Augustus, serija “Westworld”) – bivšeg regent koji je izgubio ruku u okršaju sa Sunnyjem i Bajie u drugoj sezoni. Kada misteriozni nomadski vođa poi menu Pilgrim (Babou Ceesay, serija Guerilla) sa misijom da obnovi Azru i donese novu eru “mira”, stari neprijatelji moraju da se udruže da bi sačuvali Badlands.

Glavne uloge u seriji tumače: Aramis Knight (Enders Game) kao M.K., Lorraine Toussaint (Orange is the New Black) kao Cressida, Ella-Rae Smith (Clique) kao Nix, Lewis Tan (Iron Fist) kao Gaius and Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) kao Castor.

Seriju uz AMC Studios potpisuju izvršni producenti, reditelji i pisci Alfred Gough i Miles Millar (Smallville) sa Oskarom nominovanim izvršnim producentima Stacey Sher (Django Unchained) Michaelom Shambergom (Contagion), i Davidom Dobkinom (The Judge), Stephenom Fungom (Tai Chi Zero), Michaelom Taylorom (TURN: Washington’s Spies) i Wuom. Nova sezona ima 16 epizoda.

Foto: Aidan Monaghan/AMC

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.