“Pretty Little Liars“: 10 znakova da Spencer ima bliznakinju

Finalna epizoda serije “Pretty Little Liars” je odmah iza ugla, a tokom 7 godina njenog emitovanja pojavilo se nebrojeno mnogo teorija o tome ko bi mogla biti misteriozna persona, koja koristi pseudonim A.D.

Jedna od teorija je ta da neotkrivena bliznakinja Spencer Hastings stoji iza čitave igre.

U nastavku pročitajte znakove koji bi i vas mogli ubediti u isto.

Sve je počelo sa Hanninim snom kada je bila oteta

Teorija o Spencerinoj bliznakinji počela je da kruži internetom nakon epizode 7×01, kada je Hanna navodno sanjala da ju je posetila Spencer dok je bila oteta. Najpre, Spencer se tada pojavila bez šiški koje je u to vreme imala, a onda je Hannu umirila pevušeći uspavanku, koju kasnije u sezoni ponavlja Mary Drake.

Dr. Cochran je pridodao sumnju

On je pomogao Mary Drake da porodi dva deteta (dakle, ostavljeno je prostora da pomislimo da je Mary možda imala i više dece) i fanovi su primetili da je rekao kako je jedna beba završila u sirotištu. Međutim, ni Spencer ni Charlotte nisu. Dakle, na koga je mislio?

Plesni performans Maddie Ziegler možda je otkrio i više nego što smo mislili

Pre nekoliko sezona, Maddie se pojavila u jednoj od PLL epizoda kao jeziva devojčica u Radley Sanitariumu. Ona je u toj sceni bila jedino sa Spencer, što svakako može biti znak, s obzirom da je upravo Spencer rođena tamo. Možda je Maddie predstavljala mlađu Spencer, a možda i njenu bliznakinju, koja je zapravo odrasla u Radleyju.

 

Veronica je u jednom momentu spomenula nešto uvrnuto

U jednoj sceni, Mary Drake govori Spencer da ona i Melissa izgledaju „skoro kao bliznakinje“. Zatim je i Veronica nagovestila nešto slično: „Činilo nam se da nismo znali koja od vas dve živi u ovoj kući – Spencer koju smo poznavali ili tvoja zla bliznakinja – i nikada nismo bili sigurni koja od vas dve će sići na doručak“.

Spencerin ručni sat bi, takođe, mogao biti veliki znak

Pojedini fanovi smatraju da je Spencer desnoruka, a njena bliznakinja desnoruka, na šta je aludiralo to što se Spencerin ručni sat nekada pojavljuje na njenog desnoj, a nekada na levoj ruci. Čak je i Marlene, kreatorka serije, navela fanove da pomisle da je ručni sat veći trag nešto sto su mislili.
„S obzirom da se PLL bliži kraju, moje ruke su vezane po pitanju otkrivanja znakova. Gledajte (watch) pažljivo. Pa, pretpostavljam da je to ipak neki znak“, napisala je ona na svom Twitter profilu.

Sumnjiva scena na aerodromu

Oni koji su do tada bili ubeđeni da Spencer ima bliznakinju, slavili su nakon gledanja 7×15 epizode, u kojoj vidimo “Spencer“ sa Wrenom na aerodromu. Tik pre ove scene, Spencer je bila u Lost Woods Resortu sa Marcom. Pa, kako je mogla stići do aerodroma tako brzo? Uostalom, zbog čega bi se Spencer videla sa Wrenom nakon toliko vremena?

A tu je i ljubavna scena sa Tobyjem

Baš kao i ona na aerodromu, scena iz 7×18 epizode, u kojoj vidimo Spencer kako dolazi u Tobyjevu prikolicu i kako se njih dvoje onda strastveno ljube, deluje prilično sumnjivo.
Čak i Toby u jednom momentu govori: „To ne zvuči kao Spencer koju ja poznajem“. Zatim, Spencer ga je upitala da li se seća poljupca koji su razmenili pre nego što je on otišao da živi sa Yvonne, što bi moglo da znači da je Spencerina bliznakinja bila i u toj sceni.

 

Možda je postojao dokaz za ovu teoriju i u kući za lutke

Svaka od lažljivica imala je repliku svoje sobe, kreiranu od strane Charlotte, u kući lutaka. Međutim, jedan fan je primetio da je u Spencerinoj sobi na zidu visilo slovo A, umesto S.
Možda smo imali prilike da vidimo Spencerinu bliznakinju još na samom početku serije
Postoji mnogo neobjašnjenih scena u kojima se pojavljuje Spencer, uključujući i momente kojih ona nije mogla da se seti. To može značiti da čak nije ni učestvovala ona u njima, već njena sestra bliznakinja.

 

Čak su i glumci pridodali sumnju da je ova teorija tačna

– A.D. je osoba koju nikada niste upoznali, a opet nekako jeste – rekao je Tyler Blackburn (Caleb).

– Najiskrenije mogu da vam kažem da u 7B sezoni nema nijednog Spoby poljupca – rekao je Keegan Allen (Toby). Da li to znači da je on lagao u intervjuu za Entertainment Tonight ili da je, jednostavno, potvrdio teoriju o Spencerinoj bliznakinji?

Čak i biografija Troian Bellissario (Spencer) na Twitteru nas je naterala da pomislimo isto: – Glumac. Pisac. Pesnik. Plesač. Ponekad glumim jednu devojku Spencer u seriji ‘Pretty Little Liars’. Ali samo ponekad.

Šta vi mislite o ovome?

Ispratite premijerno prikazivanje finalne epizode 27. juna, na kanalu Freeform.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.