Priča o najpoznatijoj ukletoj kući u SAD u bioskopima od 27. jula

Stvarna dešavanja su poslužila kao inspiracija reditelju Frenku Kalfounu za horor film “Amitivil: Buđenje”, koji nam donosi priču o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi, u kojoj se pojavljuju stravične utvare.

Bel (Bella Thorne), njena mala sestra Džulijet (Mckenna Grace) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Cameron Monaghan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Jennifer Jason Leigh), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Za scenario je zaslužan Franck Khalfoun, a produkciju potpisuju majstori horor filmova Daniel Farrands, Casey La Scala i Jason Blum, poznati po ostvarenjima kao što su “Podeljen”, “Astralna podmuklost“ i “Pročišćenje”.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Amitivil: Buđenje“ od 27. jula u bioskopima širom Srbije.

Amitivil legenda

Amitivil je jedan od najpoznatijih slučajeva opsednutih kuća. Čitava legenda vezuje se za boravak porodice Luc u kući 1975, nakon što je u njoj godinu dana ranije na spavanju ubijeno šestoro clanova porodice DeFeo. Za ubistva je osuđen stariji sin porodice Ronald DeFeo. Nakon što su Lucevi svoju priču o užasima koji su se dogodili u toj kući izneli u javnost, napisano je bezbroj knjiga, snimljeni su dokumentarni filmovi, a i dan danas se vode polemike oko te kuće. Krajem prošle godine, ozloglašena kuća je prodata za 850 hiljada dolara.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.