Propolis Books i HEY! poklanjaju ti COOL KNJIGU!

London je u ruševinama, ljudi su gladni, tama je pala preko cele zemlje. Kraljevstvo je mračno. Britanija nije videla sunčevu svetlost pedeset godina. Vlada je zbačena i kralj ponovo vlada kraljevstvom iz Bakingemske palate. Ona je i dalje dom kraljevske porodice, a sada je takođe i tvrđava. Niko ne može da uđe ni da izađe. Kralj, koji je nekad bio moćan vladar i divan otac, sada je izgubljen, kao i njegovo kraljevstvo. Princ Alfred, slabašno i knjiško dete, nikada nije napustio sigurnost Bakingemske palate. Ali sada se čudne stvari dešavaju unutar zidina palate i Alfredov život će se zauvek promeniti.


U gluvo doba noći, nešto užasno šunjalo se po hodnicima. Kada Alfredova voljena majka, kraljica, bude odvučena u Londonsku kulu, dečak mora da sakupi svu svoju hrabrost kako bi se otisnuo u epsku potragu da bi spasao nju… i ceo svet.
Otputuj unapred kroz vreme na fantastičnu avanturu – punu mitova i legendi ̶ koja će te očarati, sve do uzbudljivog kraja.
Dejvid Valijams (1971, Velika Britanija) je glumac, dečji pisac i sudija u ,,Britanija ima talenat” i ,,Amerika ima talenat”. Takođe je i veliki humanitarac, koji za dobrobit dece i sakupljanje novčanih sredstava preplivava Lamanš, Gibraltar, Temzu, vozi bicikl preko zemlje (zbog zasluga, princeza Ana imenovala ga je 2017. oficirom Reda Britanske imperije za doprinos humanitarnom radu i umetnosti). Tri puta dobio je nacionalnu Nagradu za najboljeg sudiju godine. Najpre je postao popularan glumac u seriji ,,Mala Britanija”. Onda je napisao svoj prvi roman i postao poznat među decom. Kad je napisao roman ,,Baka gangster” njegova slava kao pisca počela je da dostiže neslućene razmere. Bezmalo svaki od njegovih naslova bivao je najprodavaniji na godišnjem nivou. Prevedeni su na više od 50 jezika. Većina romana pretočena je u film i/ili pozorišnu predstavu.

 

KAKO DO KNJIGE?

Budi brz/brza i pošalji nam zašto baš ti zaslužuješ ovu knjigu na mejl hej@color.rs sa podacima (ime, prezime, adresu i broj telefona). Najbržeg nagrađujemo!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.