Propolis Books i HEY! te nagrađuju! Osvoj cool knjigu!

Kakvi su ovi učitelji bili kad su bili deca?

Pred tobom su učitelji koji su najgora noćna mora svakog deteta.  Kad su oni bili đaci, voleli da pohađaju vannastavne aktivnosti. Sekcije i klubove. Poput ovih:  Klub interpunkcije!?„.ˮ Društvo za stajanje u baricama. Pletenje košara za početnike. Društvo za sedenje u mraku. KLUB ZURENJA U PRAZAN ZID. Društvo ljubitelja saobraćajnih znakova. LATINSKI! LATINSKI! LATINSKI!

Valijams je opisao mnoštvo različitih učitelja i mnoštvo različitih načina na koje se stvari mogu raditi. Neki učitelji su loši predavači, ali dobri ljudi, a neki obrnuto. A neki su loši načisto, svakako, u svim smislovima. Neki imaju čudne načine rešavanja pojedinih problema. Nekih nam je prosto žao.
Sve zajedno kad se zbroji, ovi odrasli su najgrozomornija skupina odavde do večnosti.

Ovako izgledaju Najgori učitelji na svetu: opsednuti loptama pa ih deci otimaju i buše; opsednuti knjigama i nema razgledanja u biblioteci; umišljeni da su umetnost sama u ljudskom obličju; zaljubljeni u sebe toliko da sve školske predstave imaju samo jednu temu ˗ njih same; prestravljeni od dece, ma, razni. Svakakvi, samo ne dobri, topli, dragi, ljubazni, kakvi učitelji treba da budu.

KAKO DO KNJIGE?

Propolis Books i HEY! poklanjaju ti knjigu “Najgori učitelji na svetu” Dejvida Valijamsa. 

Ono što treba da uradiš jeste da nam na mejl hej@color.rs pošalješ šta je za tebe najgori učitelj? Najkreativniji odgovor nagrađujemo!

Ukoliko voliš da čitaš, skokni na sajt propolisbooks.com

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.