SF SPEKTAKL USKORO U BIOSKOPIMA: Jennifer Lawrence i Chris Pratt sami u svemiru! (VIDEO)

Dve najveće holivudske zvezde današnjice – Jennifer Lawrence i Chris Pratt – glumiće zajedno u SF spektaklu “Putnici” koji 29. decembra dolazi na velika platna! Reč je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno rediteljsko ime: Morten Tildum, nominovan za prestižnu nagradu Oskar za remek-delo “Igra Kodova” iz 2014. godine.

Aurora (Jennifer) i Džim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina pre dolaska na odredište. Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Scenario za film potpisuje Džon Spejts, autor filmova “Najmračniji sat” i “Prometej”, i aktuelnog hita “Doktor Strejndž”. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jeste i ta da se još 2007. godine scenario za upravo ovaj film nalazio na tzv. “Crnoj listi” – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvek nisu realizovani (neki od poznatih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se takođe nalazili na toj listi uključuju “Whiplash” i hit “Igra novca”).

Za vreme predprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Keanu Reeves,Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresovani za glavne uloge u “Putnicima” pre nego su one pripale Jennifer Lawrence i Chris Prattu.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.