Radionica engleskog i nemačkog jezika u okviru Back to school vikenda u SC Stadion!

Neka Vaši mališani otkriju čari učenja stranih jezika na najbolji mogući način! Dođite da se družimo na radionici engleskog i nemačkog jezika za decu, koja će biti organizovana 26. i 27. avgusta 2017. u Stadion Shopping Centru u okviru manifestacije “Back to school”!

Sve zainteresovane očekuje niz zanimljivih aktivnosti, koje su maksimalno prilagođene njihovom uzrastu i interesovanjima. Profesori Akademije Oxford će se potruditi da deci predškolskog, ali i školskog uzrasta pruže mogućnost da učestvuju u pažljivo osmišljenim muzičkim i kreativnim aktivnostima, te da sa lakoćom usvoje nova znanja jednog ili drugog jezika. Bez obzira da li su imali dodira sa njima ili ne, biće u prilici da od različitih materijala izrađuju jednostavne odevne predmete, te da nauče njihove nazive na odabranom jeziku, ali i da samostalno ili uz pomoć profesora izrade kartu Nemačke ili Engleske.

U periodu od 12 do 20 časova oba dana vikenda će zainteresovanima biti prezentovane ne samo dobro poznate činjenice iz dugogodišnje istorije ovih zemalja, već i neke zanimljivosti, koje će svakako biti primerene interesovanjima i uzrastu učesnika.

Takođe će predavači uključiti prisutne i u specijalno osmišljene igre, kroz koje će oni učiti slova engleskog alfabeta ili nemačke abecede, a imaće prilike da se upoznaju i sa rečima kojima se u ovim jezicima označavaju godišnja doba, boje, životinje i brojevi, te mnogi drugi pojmovi koji su mališanima određenog uzrasta bliski.

Sa ciljem da svakom učesniku pruži mogućnost da uživa u sticanju novih znanja, a da se pritom ni malo ne dosađuje, radionica engleskog i nemačkog jezika za decu omogućuje zainteresovanima da učestvuju i u izradi voća i povrća od papira i drugih materijala, koje će naučiti nakon toga i da imenuju na željenom jeziku.

Kroz interaktivnu nastavu se pruža mogućnost svakom detetu, bez obzira na uzrast i nivo znanja ili nemačkog ili engleskog jezika, da postavi pitanje profesoru, ali i da razvija timski duh. Sve aktivnosti su osmišljene tako da podrazumevaju učešće svakog deteta, a profesori su ti koji će se potrudi da se niko od njih ne oseti zapostavljenim. Sama činjenica da će dete imati prilike da pokaže šta zna, odnosno šta je naučio će biti odličan podsticaj i za dalji napredak učenja ovih jezika. Upravo zato i naglašavamo da se u svakom gradu u kome Akademija Oxford funkcioniše, sprovode specijalizovani kursevi i obuke engleskog i nemačkog jezika za decu, koji su maksimalno prilagođeni i njihovim interesovanjima i nivou znanja koje, eventualno poseduju. Svakako postoji mogućnost i da zainteresovani pristupe polaganju specijalizovanih Kembridž ispita koji su prilagođeni njihovom uzrastu, budući da je ova institucija jedan od zvaničnih ispitnih centara za sticanje ovog, nadaleko čuvenog sertifikata o nivou znanja engleskog jezika.

Za decu starijeg uzrasta je predviđen nešto drugačiji princip rada, jer je akcenat te radionice stavljen na one kreativne igre, koje će im omogućiti da razviju svoje mentalne snage još više.

Pored igre asocijacija, koja je učenicima osnovne ili srednje škole naročito zanimljiva, radionica engleskog i nemačkog jezika uključuje i, recimo igru pantomime, jer se pretpostavlja da đaci tog uzrasta svakako imaju makar osnovno predznanje izabranog jezika, te da će vrlo lako rešiti i neke zahtevnije zadatake. Naravno, u svakom trenutku im je na raspolaganju i pomoć profesora, koji će im pružiti pravi savet kako da konkretne poteškoće reše na najbolji mogući nači, te pravilno i odgovore na ono što im je zadato.

Da bismo uspeli da deci pružimo nove mogućnosti, moramo ih usmeriti i omogućiti im da se upoznaju sa novim kulturama i znanjima! Ulepšajte vikend i sebi i svom detetu i pružite mu mogućnost da uči engleski ili nemački jezik sa najboljima!

Dođite u Stadion Shopping Centar na manifesaciju “Back to school”!

Foto: SC Stadion

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.