Ratno remek delo Christofera Nolana u kojem glumi i Harry Styles od 20.07. u bioskopima

Čekanju je došao kraj! Sve što se dogodilo tokom užesne bitke kod grada Dunkirka pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moćićemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Christopher  Nolan može da nam pruži.

Sniman sa vrhunskim IMAX kamerama, DUNKIRK je film koji će ostati zabeležen za istoriju. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hojta Van Hotema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, i Spectra.

 

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj od 27. maja do 4. juna 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

Film “DUNKIRK” je najočekivaniji film ovog leta. Vrhunsko iskustvo koje ne treba da propustite.

U filmu je okupljen značajan broj najboljih glumaca današnjice, kao što su Tom Hardy, Mark Rylance i Cillian Murphy, a pridružili su im se i Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carneyj, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D’Arcyj i Barryj Keoghan i Kenneth Branagh.

Film DUNKIRK u distribuciji Blitz Film-a stiže 20.07 i to u najprestižnijim formatu 4DX.

Foto: Blitz Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.