Rokerke, obratite pažnju!

Ako ti se nekada desilo da niko u društvu nije čuo za tvoj novi omiljeni bend, ili imaš osećaj da su tvoja interesovanja potpuno drugačija od svih ostalih u odeljenju – ne brini, nisi sama! Ponekad možda misliš da si sama protiv celog sveta i da moraš da promeniš ono što jesi da bi se uklopila, što nikako nije istina. Zamisli kako bi samo užasno bilo kada bi izašla na ulicu i ugledala istu majicu na svakome, istu frizuru, svuda čula istu pesmu i ponavljala jedan isti razgovor u krug! Budi ponosna na sve što te čini posebnom. Da li znaš kako možeš da razlikuješ prirodni, skupoceni biser od veštačkog? Pravi biser je jednistven i pun nesavršenosti, dok je veštački biser savršeno okrugao i sjajan – ali ih ima milion istih na svetu.

“Borba sa svetom” ipak je lakša kada pronađeš nekoga ko te kapira. Rok kamp za devojčice će zato od 21. do 27. avgusta na Avali okupiti devojčice iz cele Srbije koje će se oprobati u sviranju rok muzike. Pored želje da sviraju u bendu, mnoge učesnice jedva čekaju da se nedelju dana druže sa vršnjakinjama koje imaju slična interesovanja. Jednoj od 32 devojčice koje će učestvovati na kampu velika želja je da upozna devojčice koje su jake, i koje kao ona žele da promene svet. Ali nemoj da misliš da je potrebno da pronađeš ekipu koju zanimaju potpuno iste stvari – na Rok kampu će se naći devojčice koje slušaju AC/DC, obožavaju Bitlse ili Hladno pivo, ali i one kojima su omiljene muzičarke Ariana Grande, Halsy i Zaz.

Ako voliš rock i htela bi ovog leta da upoznaš novo društvo, dođi na završni koncert Rok kampa za devojčice, u nedelju 27. avgusta u 12:30h, u odmaralište Šuplja stena na Avali. Organizovan je prevoz autobusom od centra Beograda do Avale, sve što je potrebno je da se ti ili neko od roditelja jave u Fejsbuk ili Instagram inboks, mejlom na femixinfo@gmail.com ili SMS-om na 0603338160. Ulaz je besplatan!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.