Saopštenje za medije – Premijera nove HBO serije “Industrija” 10. novembra

Nova HBO serija „Industrija“ (Industry) imaće premijeru 10. novembra u 21.00h na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu.

Industrija“ je uzbudljiv upliv u svet međunarodnih finansija, iz ugla grupe ambicioznih mladih ljudi koji se bore za svoju budućnost. Serija prati grupu mladih diplomaca koji se nadmeću za ograničen broj stalnih pozicija u vrhu jedne investicione banke u Londonu. Granice između kolege, prijatelja, ljubavnika i neprijatelja ubrzo postaju nejasne, dok uranjaju u korporativnu kulturu koju oličavaju seks, droge i ego, isto koliko i ugovori i dividende. Dok pratimo uspone i padove članova ove grupe, oni moraju da odluče da li od života žele nešto više od profita.

Glavne uloge igraju Miha’la Herold, Marisa Abela, Hari Loti, Dejvid Džonson i Nabhan Rizvan, koji tumače „Diplomce“, dok Konor Meknil, Freja Mavor, Vil Tjudor i Ken Leng igraju „Menadžment“. Autori i izvršni producenti serije su Miki Daun i Konrad Kej, a među izvršnim producentima su i Džejn Tranter, Lahlan Mekinon, Rajan Rasmusen, Dejvid P. Dejvis i Ben Irving. Scenario potpisuju Konrad Kej, Miki Daun, Sem H. Friman i Kejt Vergeze, a režiju Lena Danam, Ed Lili, Tinge Krišnan i Meri Naji.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.