POČINJE TREĆA SEZONA: “Bibliotekari” imaju novog protivnika!

Najnovija, treća sezona serije “Bibliotekari” počinje sa emitovanjem na DIVA kanalu 27. novembra u 19:00. Bibliotekari se ovoga puta susreću sa zastrašujućim protivnikom jer dolazi Apep, egipatski bog haosa, koji se pojavljuje u muzeju u Egiptu i ima nameru da oslobodi čisto zlo stvarajući apokalipsu.

Pored svakodnevne borbe protiv zla koje želi kontrolu nad magičnim artefaktima, u ovoj sezoni se pojavljuje još jedan protivnik, tajna vladina agencija za crne operacije pod imenom D.O.S.A. – Odeljenje za statističke anomalije, pod komandom generala Cynthie Rockwell (Vanessa Williams), koja pogrešno vidi Bibliotekare kao teroriste sa natprirodnim moćima. U skladu sa novim okolnostima, “Bibliotekari” moraju da prihvate dve uloge: i lovaca i lovine. Flynn (Noah Wyle), Baird (Rebecca Romijn), Stone (Christian Kane), Cassandra (Lindy Booth) i Ezekiel (John Harlan Kim) se ponovo nalaze u svojim ulogama zaštitnika svetskog mističnog blaga, uz pomoć čuvara Jenkins-a (John Larroquette). Oni se bore da sačuvaju svet misiju za misijom, ulazeći u avanture koje ih vode širom planete, od nordijskog doma ledenih džinova do Bermudskog trougla.

U jeku novih avantura “Bibliotekari” jačaju međusobne veze i stiču nova saznanja: Baird i Flynn uče šta znači kada se zaista veruje nekome, Jenkins se poverava Cassandri, koja je još uvek u procesu savladavanja svojih emocija i magičnog “dara”; Stone uči da kombinuje svoju snagu sa inteligencijom, a Ezekiel otkriva šta znači kada brinete za nešto drugo osim za sebe.

Serija “Bibliotekari” prikazuje drevnu organizaciju koja se krije iza Metropoliten biblioteke u Njujorku, koja štiti svet od nepoznatih tajni, magije skrivene na svakom koraku.

Premijera treće sezone serije „Bibliotekari“ je nedeljom u 19:00 na DIVA kanalu, od 27. novembra.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.