Od četvrtka u bioskopima film “Skrivena lepota” koji vraća veru u život

Skrivena lepota” je novi film sa Will Smithom koji uspostavlja standarde savremenog filmskog scenarija. Film koji se razlikuje od drugih i film koji vraća veru u život. Vizuelno zavodljiv, a režijski očaravajući “Skrivena lepota” je film nakon kog vaš život neće biti isti.

Nova rola Willa Smitha u filmu “Skrivena lepota” oslikava vrhunsko umetničko umeće ovog doajena holivudske produkcije i svetske kinematografije. Will Smith je maestralno odigrao lik ožalošćenog oca koji tuguje za smrću svoje kćeri prikazavši na filmskom platnu istinsku i realnu roditeljsku bol. Ipak optimistični duh koji preovladava kroz čitav film napravio je idealan balans između tragedije jednog čoveka i voljom za nastavkom života.

U filmu, Willov lik Hauard Inlet želi da se pozabavi svojim umom i vrati ga na pravi put nakon užasne porodične tragedije – smrti deteta. On počinje u terapeutske svrhe da piše pisma Smrti (Helen Miren), Vremenu (Džejkob Latimor) i Ljubavi (Kira Najtli), a doživljava iznenađenje života kada se ovi apstraktni likovi pojave pred njim u vidu osoba koje žele da mu pomognu da prevaziđe tugu i bol.

Ostale uloge tumače Edward Norton, Kate Winslet i drugi, a film će u Srbiji premijerno biti prikazan u četvrtak 22. decembra a u distribuciji Blitz Film-a.

Do tada, pogledajte trailer za ovaj fim.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.