Slatko zadovoljstvo koje ublažava menstrualne bolove

Da li čokolada pomaže kod menstrualnih bolava? Ova poslastica od sada deluje kao prirodni lek!

Menstrualni period povećava apetit. Tokom PMS-a smo iritirane i tražimo utehu u masnim namirnicama ili raznim poslasticama. Lek za ovo stanje je obično čokolada, nažalost, u vrlo malim količinama.

Da li čokolada zaista pomaže? Ona odmah poboljšava raspoloženje, ali nije lek za teže bolove u donjem delu stomaka. Srećom, ovo će se uskoro promeniti!

Švajcarski proizvođač čokolada “Chocolate mit Herz” upravo je predstavio čokoladu koja ublažava simptome menstruacije. Predstavljena je pod nazivom “Frauenmond” i povezana je sa menstrualnim ciklusom.

Čokolada u svom sastavu sadrži 17 lekovitih alpskih biljaka. U njoj se nalazi 60% kakaa koji je prirodni afrodizijak i koji oslobađa endorfin u telu. Uzimanjem ove poslastice žene će olakšati menstrualne bolove i lakše će se izboriti sa lošim raspoloženjem.

Ovu čokoladu možete otopiti u vrelom mleku. Ne razmišljajte o kalorijama, jer jednom mesečno možemo to priuštiti. Definitivno će biti ukusno i prijatno!

Jedinstvena čokolada će se uskoro pojaviti u prodaji u švajcarskim prodavnicama. Nadamo se da ćemo je što pre probati.

“Želeli smo da tih nekoliko dana u toku meseca postanu podnošljiviji ženama. Naravno, ovu čokoladu mogu uzimati i muškarci”, rekao je Mark Vidmer, predsednik “Chocolate mit Herz”.

Foto: instagram.com/frauenmondchocolate/

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.