Snima se nastavak filma “Čudesna žena”, u bioskope stiže 2019.

Dugo se spekulisalo o nastavku sjajnog filma “Čudesna žena”, a sada je i zvanično potvrđeno kako film u bioskope stiže 13. decembra 2019. godine.

Režiserka Patty Jenkins nastaviće saradnju s filmskom i glumačkom ekipom i u drugom delu filma, a moguće je da će se pojaviti i novi likovi koje će tumačiti poznate glumice poput Charlize Theron. Izraelka Gal Gadot i dalje će tumačiti lik Diane, glavne amazonske ratnice i besmrtne Zeusove kćerke.

Nije poznato kada će početi snimanje, ali sigurno neće uskoro, jer je Gal Gadot zauzeta majčinskim obavezama. Podsećamo, poslednje akcione scene filma Izraelka je glumila u petom mesecu trudnoće. Pored četveromesečne Maye, Gadot s mužem Yaronom Versanom ima i petogodišnju kćerku Almu.

Prvi deo filma “Wonder Woman” je za samo dva meseca nadmašio je po gledanosti brojne druge filmove o superjunacima kao što su “Suicide Squad”, “Man od Steel”, “Thor” i “Guardians of the Galaxy”. Samo od prikazivanja na američkom tržištu zaradio je 389 miliona dolara, a na svetskom tržištu više od 700 miliona dolara. Pored Amerike, najviše se gledao u Kini, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Brazilu.

Foto: Blitz Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.