SNIMLJENA NOVA DEČIJA PESMA “DOBRODOŠLI U NEDOĐIJU”

Naša poznata glumica čuvena i po sjajnim glasovnim mogućnostima Jelena Gavrilović otpevala je uvodnu numeru novog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije.

Jelena Gavrilović, koju deca pamte i kao Elzu iz jedne od najboljih Disneyevih sinhronizacija “Zaleđenog kraljevstva” je ovim povodom izjavila: – Bilo je zadovoljstvo glumiti jedan od najvoljenijih likova iz bajki, dragu Zvončicu. Sinhronizacija je bila zabavna, kao i uvek sa dobrom ekipom, a nadam se da će se svima dopasti uvodna numera ‘Dobrodošli u Nedođiju’. Slušamo se i gledamo u bioskopu!

U glavnoj ulozi Petra Pana slušaćemo Đorđa Stojkovića (Vojna akademija), a Milana Gromilića kao legendarnog Kapetana Kuku. Pored Jelene Gavrilović kao Zvončice, u ulozi Vendi slušaćemo njenu koleginicu iz serije Istine i laži – Anju Mit. U ostalim ulogama živopisnih likova ove zahtevne glumačke podele slušaćemo: Miroljuba Turajliju, Dragana Vujića Vujkete, Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Marka Markovića, Nikolu Šurbanovića i Jelenu i Teodoru Radović.

Džon, Majkl i Izgubljeni dečaci su Dimitrije Nikolić, Sava Stanisavljević, Sergej Čolović, Andrej Filipović, Milan Jevđenijević i Isidor Čolović. Rediteljka sinhronizacije je Dušica Novaković, a za mix zvuka zadužen je studio Audio Wizard M&D.

Svečana premijera dečijeg animiranog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije održaće se 22. decembra 2018. godine u bioskopu Cineplexx Delta City u 16h. Bioskopska distribucija ove sinhronizovane avanture počeće od 27.12. širom zemlje i regiona.

Foto: Fame Solutions

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.