SOS: Da li je moguće da sam ostala trudna?

Dragi HEJ! imam 15 godina i s dečkom sam u vezi šest meseci. Nedavno smo se upustili u polni odnos. Nije trajalo ne znam koliko dugo i koristili smo kondom, ali mislim da nešto nije u redu jer nisam krvarila, iako mi je bilo prvi put. Zanima me da li je moguće da sam ostala trudna bez obzira na to što mislim da mi himen, zapravo, nije ni oštećen? Molim vas odgovorite mi što pre.

SAVET: Neke devojke uopšte ni ne krvare prilikom prvog seksualnog odnosa, sve je to individualno i zavisi od devojke do devojke. Ako ste koristili kondom sve vreme i ako nije bio oštećen, nemaš razloga da brineš o trudnoći. Ako budeš imala nekih problema sa menstruacijom, da ti npr. kasni, možeš za svaki slučaj da kupiš test za trudnoću u apoteci. Podsećamo te da i svaki naredni put koristite kondom kako ne bi imala o čemu da brineš. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.