SOS: Ima devojku ali mislim da mu se ja sviđam!

Ćao HEJ! Imam veliki problem i nadam se da ćes mi pomoći u što kraćem roku. Zamolila bih vas da mi odgovorite na vašem sajtu jer nisam u mogućnosti da kupim vaš časopis. Imam 13 godina, a moja simpa 14. Pre oko mesec dana, svi, a i uključujući najboljeg druga i najbolju drugaricu moje simpe su me smarali i govorili o mojoj simpi i o tome kako bi nas dvoje bili savršen par itd, ali ja sam ih ignorisala. Jednom mi se čak on javio na instagramu i dopisivali smo se, ali ja nisam davala nikakve znakove da mi se sviđa. Sada sam ubeđena da sam mu se sviđala, ali nažalost on sada ima devojku i to me ubija. On se meni sada strašno sviđa i želim da mi bude dečko. Ne prilazim mu od kada je u vezi, ali jako me nervira to što se njegova devojka  muva sa svima i dozvoljava ostalim dečacima da dodiruju njenu zadnjicu (FUJ). Ja sam pokušala da skrenem pažnju sa njega, ali ne ide mi, razmišljam o  njemu 24/7. Molim vas recite mi šta da radim, da li on još oseća nešto prema meni i da li imam šanse kod njega nakon što raskinu ili mi pomozite da ga zaboravim.

SAVET: S obzirom na to da je trenutno zauzet, ne bi trebalo da pokušavaš ništa sa njim bez obzira na to koliko ti se sviđa. Takođe, iako te nervira ponašanje te njegove devojke, ne bi trebalo da se tu mešaš, jer je važno da li njemu smeta, a on to sam mora da proceni. Sve dok je u vezi, ne možeš znati da li postoji šansa da se između vas nešto desi, a ako samo budeš čekala na to da raskinu, loše ćeš se osećati. Prvenstveno zato što ne možeš  znati koliko će ta njihova veza trajati, a drugo zato što čak i da raskinu, ne možeš biti sigurna kako bi on postupao prema tebi. Kada uzmeš sve to u obzir, predlažemo ti da razmisliš o tome šta je najbolje za tebe. Ako ti je previše naporno da čekaš da vidiš šta će se desiti, da li će raskinuti i slično, predlažemo ti da pokušaš da nastaviš dalje. Normalno je da sada ne možeš tek tako da ga izbaciš iz glave, ali daj sebi vremena da prevaziđeš sve to. Okupiraj se nekim drugim stvarima (obavezama oko škole, hobijima i slično) kako bi imala što manje vremena da razmišljaš o njemu. Iako će ti na početku sve to verovatno biti malo teško, nemoj da misliš da neće proći. Posle nekog vremena biće okej i već će ti se neko dopasti. Srećno! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.