SOS: Kako da se zbližim još više sa njim?

Dragi HEJ!, potrebna mi je pomoć!! Sa jednim dečkom sam počela da se dopisujem pre tačno 4 dana, taj dečko je jako lep i imamo mnogo zajedničkih stvari koje volimo i po kojima smo isti, njemu se to jako dopalo, i meni naravno. Taj dečko mi stalno govori da sam lepa i sve to, i nekako sam i skontala da mu se sviđam, i on me pitao lbv, ja sam stavila 3 da, i on je isto, ali niko da napravi prvi korak. Ali ne sviđa mi se to što se ne dopisujemo često u toku dana, nego samo ponekad, mnogo puta vidim da je aktivan a ne piše mi poruke. Inače, mi se ovako stalno zezamo, i ja sam njega pitala kakve devojke voli, on je napisao “duhovite i koje umeju da me razumeju i koje imaju dosta zajedničkih stvari kao ja” uglavnom u tom fazonu. Možete li mi dati neki savet kako da se zbližim još više sa njim?

SAVET: Ukoliko smatraš da je i on zainteresovan za tebe, slobodno možeš da se odvažiš da uradiš nešto više kako bi mu jasnije stavila do znanja da ti se dopada. Za početak, nemoj uvek da čekaš da se on tebi javi, već slobodno ponekad prva pošalji poruku. Pokušaj da vaš odnos malo “produbiš”, u smislu da ga bolje upoznaš i slično. Ako se dopisujete samo par dana, može biti da je malo rano da očekuješ odmah nešto više. Možda je potrebno još neko vreme da se bolje upoznate, kao i da se oboje malo više opustite da biste načinili neki potez i slično. Takođe, razmisli o tome kako da i “uživo” unapredite vaš odnos, u smislu da se više družite i slično. Ako primetiš da sve to ide kako treba, da je raspoložen za nešto više, skupi hrabrost i predloži mu da radite nešto zajedno (da prošetate, izblejite itd). Tako ćeš dobiti šansu da ga još bolje upoznaš i da mu staviš do znanja da si zainteresovana. Iz razgovora sa njim ćeš proceniti da li je i kada je dobar momenat da mu možda otvoreno kažeš da ti se dopada. Najvažnije je da pratiš njegove reakcije i postupaš u skladu sa njima, a najbolje ćete se zbližiti ako budete malo više razgovarali i tako se bolje upoznali. Mi ti želimo sreću!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.