SOS: Kako da znam da li mu se sviđam?

Dragi HEJ, kako da znam da se sviđam nekom dečku, jer u mom slučaju svaki put kad prođem pored jednog momka, on mi se uvek prvi javi? Pogleda me nekad dok sedim u parku blizu njegove škole, ali ponekad mi padne na pamet da je provalio zbog čega sam stalno u njegovoj školi. On i ne zna da mi se sviđa. Molim vas, ako možete da mi pomognete, šta da radim i kako da znam da li mu se sviđam?

SAVET: Da li mu se sviđaš ili ne možeš primetiti po njegovom ponašanju. Ako se stlano mota oko tebe, ako te često gleda i smeška ti se, ako ućuti kada ti prođeš, ako njegovi drugari krenu da ga zezaju kada se ti nađeš u njegovoj blizini itd. To su sve načini na koje možeš uočiti oseća li on nešto prema tebi. U slučaju da se ne ponaša tako, ako ti se sviđa, ti možeš probati da flertuješ sa njim jer se neretko desi da dečko primeti devojku (i obrnuto) tek kada uoči da joj se sviđa i tada krene i on da razvija interesovanje za nju.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.