„Spajdermen – Novi svet” obara rekorde gledanosti širom sveta

„Spajdermen – Novi svet”, animirani spektal studija Sony koji rediteljski potpisuju Phil Lord i Christopher Miller, proteklog je vikenda osvojio prvo mesto na američkoj top listi sa najvećim decembarskim otvaranjem jednog animiranog filma svih vremena.

Sa rezultatom od 35,4 miliona dolara „Spajdermen – Novi svet” ostvario je najveće trodevno otvaranje animiranog filma u decembru svih vremena. To je sjajan početak prikazivanja filma koji je od 13. decembra dostupna u srpskim bioskopima.

Film je dobio pozitivne reakcije publike i kritike dolazeći na repertoar sa ocenom A+ na CinemaScore web strani od publike na dan otvaranja. Na svetskim bioskopskim blagajnama „Spajdermen – Novi svet” je ostvario dodatnu zaradu od 21 milion dolara gde se izdvajaju rezultati u Južnoj Koreji, Velikoj Britaniji, Rusiji te Australiji.

Za potrebe sinhronizacije animiranog filma „Spajdermen – Novi svet”, koji se u svim srpksim bioskopima prikazuje u originalnoj titlovanoj te u sinhronizovanoj verziji u 2D i 3D formatima počeo prikazivati u svim formatima i u originalnoj titlovanoj verziji u 2D, 3D i 4D formatima, okupljena je plejada vrhunskih glumaca, muzičara, ali i youtubera koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani hit, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici.

„Spajdermen – Novi svet” se prikazuje u distribuciji Con filma, zvaničnog zastupnika studija Sony.

Foto: Con Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.