Sportska akademija Senjak i Moj super raspust na manifestaciji “Back to school”

U subotu i nedelju, 26.i 27.8., u okviru manifestacije “Back to school”, u Shopping centru Stadion od 12 do 20 sati, sa posetiocima će se družiti i treneri i profesori iz Sportske akademije Senjak, kao i organizatori dečijeg kampa “Moj super raspust”.

Od 15 do 19 sati u subotu 26.8. i u nedelju od 13 do 16 sati očekuje vas:

-Bubble crash – avanturistička aktivnost zabavnog karaktera.

-Šatori – učimo osnove kampovanja i logorovanje kroz postavljanje šatora, promocija izviđačkih aktivnost i zaštita životne sredine.

-Kranovi 8-16 dece pomoću kranova i kanapa prave kulu od drveta.
Poenta je da su deca sinhronizovana, da sarađuju i uče se timskom radu.

-Air soft kids, ispaljivanje stiroporskih kuglica u metu od stiropora i papira.

“Kampovi za osnovce su novi način odmora za decu u Srbiji, pojavom dečijeg kampa MOJ SUPER RASPUST roditeljima je pružena prilika da svojoj deci obezbede nezaboravan školski raspust sa svojim vršnjacima i da probaju preko 30 edukativnih, spirtskih i avanturistickih aktivnosti, kao što su zip line, bubble footbal, zorbing, ronjenjenje, streličarstvo, mačevanje, air soft poligon, slip and slide, veštačka stena i još puno toga. Projekat „Super raspust“ koji je 2014. godine podržalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, prerastao je u „Moj super raspust“, jedinstven kamp u Srbiji za predškolce i osnovce, kroz koji je za ove četiri godine prošlo više od 10.000 mališana iz razlicitih gradova u Srbiji.


Danas se u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje boravak dece u hotelima i odmaralištima širom Srbije, na Divčibarama, Tari, Zlatiboru, Lepenskom Viru, Kopaoniku. MOJ SUPER RASPUST obezbeđuje najkvalitetniji način da deca provedu svoje slobodno vreme i razviju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i steknu radne navike uz nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost. Ovaj kamp namenjen je za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Od ovog leta MOJ SUPER RASPUST sa Sportskom akademijom Senjak i PU Kreativni zamak, organizuje “Beogradski super raspust”.

“Beogradski super raspust” je dnevni kamp organizovan tokom raspusta za decu uzrasta od 6 do 14 godina. Boravak dece u kampu obuhvata celodnevne aktivnosti svakog radnog dana u periodu od 08h-18h.

Neke od aktivnosti koje malisani prolaze za 5 radnih dana na ovom kampu su: jahanje, zorbing, bubble fudbal, zip line, mačevanje, streličarstvo, steljaštvo-taktički poligon airsoft kids, veštačka stena, umetničke radionice, eko radionice (reciklaža), engleski jezik, ruka ruci, ekperimenti, šah, orjentiring, mali izviđači, igre bez granica, kolektivni sportovi (fudbal, odbojka, košarka), ples, koreografije, kvizovi znanja i jos puno toga. Pored 7 dnevnih aktivnosti, deci je obezbeđen doručak, ručak i 2 užine.

Sve predviđene aktivnosti odražavaju se na obodu Senjaka u tihom i mirnom ambijentu Sportske akademije Senjak, Andre Nikolića 29, Beograd. Sportska akademija Senjak je multifunkcionalan, po svim standardima opremljen prostor namenjen edukativnim i sportskim sadržajima.

Aktivnosti sa decom realizuju stručna lica i sve je podređeno maksimalnoj bezbednosti.

Sportska akademija Senjak je sportski cetar namenjen prevashodno deci, a temeljno se bavimo razvojem motorike i koordinacije kroz sportske igre i poligone.

Program Sportske akademije Senjak ”KIDSPLAYTIVITY” namenjen je deci od 2 do 11 godina i insistira na:

1. Celokupnom pravilnom razvoju dece,

2. Razvoju i poboljšanju motoričkih sposobnosti,

3. Prevenciji i korekciji najcešćih posturalnih smetnji kod dece u razvoju (deformiteta kičme i nogu)

4. Unapređenju psihološkog i zdravlja dece.

5. Razovoju inteligencije logickog razmisljanja, kroz razvoj motorike

Možete pogledati snimke na linku  ili na sajtu www.sas.co.rs

Od oktobra 2015. u sklopu Sportske akademije Senjak postoji i sportski vrtić-dnevi bioravak , akreditovana i verifikovana predškolska ustanova KREATIVNI ZAMAK sa mnoštvom kreativnih radionica za decu.

www.creativecastle.rs

Tekst i foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.