Šta možemo da očekujemo od poslednje sezone serije “The Originals”

Tokom protekle godine pozdravili smo se sa serijom “The Vampire Diaries”, pa iz tog razloga željno iščekujemo nastavak dobro poznatog vampirskog sveta, makar i kroz “The Originals”.

Kako je prethodno najavila kreatorka obe serije, Julie Plec, naredna TO sezona koja bude emitovana biće ujedno i poslednja, ali srećom, verni fanovi moći će još jednom da uživaju u zajedničkim momentima Klausa i Caroline.

U nastavku vam predstavljamo odgovore na sva vaša goruća pitanja o narednim epizodama.

Kada će početi emitovanje pete sezone “The Originals”?
Koliko je za sada poznato, snimanje iste počelo je još u maju, svega mesec dana nakon što je završena četvrta sezona. Međutim, kreatori su odlučili da pauziraju sa nastavkom emitovanja pete sezone za koju još uvek, nažalost, nije poznat datum izlaska. U svakom slučaju, uzimajući u obzir dosadašnji način funkcionisanja kanala CW, pretpostavlja se da će to biti negde na proleće naredne godine.

Postoji li bar trejler za predstojeću sezonu?
Jedini promo koji je do sada predstavljen bio je u okviru TO panela u San Dijegu. No, tizer objedinjuje ključne momente koji su se odigrali tokom svih epizoda do sada, tako da tehnički nije prikazao ništa što nam već nije bilo poznato.

Koja će biti njena glavna tema?
Sećate li se preskoka vremena koji se odigrao između treće i četvrte sezone? Kako saznajemo, i ovog puta će se to dogoditi. TV Guide je skoro potvrdio da su snimatelji morali da pronađu sasvim novu glumicu za lik Hope Mikaelson, baš iz navedenog razloga! Julie Plec je zatim potvrdila pretpostavke izjavom da će se radnja serije odvijati 8 godina kasnije u odnosu na to gde je prethodna sezona prekinuta.
Pored toga, potvrđeno je i da će se Klaroline konačno ujediniti, tako da, ko zna, možda zaista dobiju hepi end koji zaslužuju.

Foto: The CW

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.