Šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih?

Iz godine u godinu, Dan zaljubljenih devojkama stvara problem pri odabiru poklona za partnera. Taj poklon treba da bude poseban, po njegovom ukusu, ali i da se uklapa u odgovarajući budžet.

U zavisnosti od toga koliko ste dugo u vezi, pogledajte nekoliko saveta pre nego što krenete u potragu za savršenim poklonom.

U vezi ste nekoliko nedelja

U prva tri meseca veze preporučuju se uobičajeni, ne previše spektakularni pokloni. Sve što je previše skupo ili previše lično moglo bi ga samo uplašiti i poslati pogrešnu poruku.

3-6 meseci veze

Ovo je možda najnezgodniji period – službeno ste par, ali se zapravo još uvek upoznajete. Zadivite ga nečim kreativnim što odgovara njegovoj ličnosti.

7-11 meseci veze

Veza je postala ozbiljna, te je vreme za zabavan poklon kojim ćete stvoriti nove, zajedničke uspomene. Nabavite karte za koncert ili utakmicu na koju ćete zajedno otići.

1-3 godine veze

Vreme je da pokažete koliko ga dobro poznajete. Uramite zajedničku fotografiju ili pronađite nešto što će ga podsetiti na vaše zajedničke trenutke. Za kupovinu poklona bi trebalo da izdvojite malo više novca.

U vezi ste duže od tri godine

Zajedno ste prošli nekoliko rođendana, praznika i Dana zaljubljenih, te vam je sve teže da iznenadite partnera. Većina devojaka u ovoj fazi odlučuje se za praktične poklone i predmete za koje misle da muškarcima trebaju, kao što je na primer nova košulja. Takvi pokloni jesu praktični, ali dosadni. Poklonite vašem dugogodišnjem partneru nešto uzbudljivo – na primer dan za dvoje u spa centru.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.