Star Wars maraton u odabranim bioskopima 13. decembra!

U sredu, 13. decembra u 18 časova svi fanovi Star Wars franšize imaće priliku da, u odabranim bioskopima, ponovo na velikom platnu odgledaju VII epizodu STAR WARS – BUĐENJE SILE (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS)!

Projekcija će biti održana u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad) i CineStar (Novi Sad). Po završetku projekcije filma Star Wars – Buđenje sile, svi warseri koji na vreme obezbede svoje karte imaće priliku da prisustvuju i premijernim projekcijama filma STAR WARS – POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS: THE LAST JEDI).

Ulaznice za VII i VIII epizodu kupuju se posebno, kupovinom ulaznice za jednu od ove dve projekcije nemate mogućnost prisustvovanja na obe.

Na blagajnama i sajtovima navedenih bioskopa možete se raspitati o ceni i načinima kupovine ulaznica.

Film STAR WARS – BUĐENJE SILE jedan je od najuspešnijih filmova svih vremena sa ukupnom zaradom na svetskim blagajnama preko 2 milijarde dolara.

U Srbiji film je odgledalo 167 000 ljudi, a premijera je bila nezapamćeni filmski događaj, ne samo te godine! Ponoćne premijerne projekcije organizovane su u 32 bioskopske sale širom Srbije, bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center rasprodao je svih 11 sala, bioskop Cineplexx Delta City rasprodao je 5, Roda Cineplex 3, a Arena Cineplex u Novom Sadu 5 sala!

Ne propustite jedinstvenu priliku da se podsetite ove nesvakidašnje akcione avanture i da na najbolji mogući način napravite uvod u film STAR WARS – POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS THE LAST JEDI) koji će premijerno biti prikazan 13. decembra, a na redovne reperotare naših bioskopa stiže 14. decembra.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.