Stigao prvi trejler za “Jurassic World: Fallen Kingdom”

Konačno je stigao prvi trajler za dugoočekivani film “Jurassic World: Fallen Kingdom” koji obećava mnogo akcije i nove avanture u tematskom parku s najvećim i najzanimljivijim živim praistorijskih bićima.

U nastavku avanturističke akcije Chris Pratt i Bryce Dallas Howard vraćaju se na ostrvo Isla Nublar.

U trejleru možete da videte kako se Chris vraća kao Owen Grady, trener velociraptora i istraživač kojeg smo sreli u Jurassic svetu 2015. godine. Bryce je također prikazana kao Claire Dearing, bivša menadžerka operacija u Jurassic parku.

Poznatom glumačkom tandemu pridružuje si i B.D. Wong koji glumi doktora Henryja Wua. Fanovi Jurassic parka biće sigurno uzbuđeni kad vide kako se u “Fallen Kingdom” vratio i Jeff Goldblum u ulozi doktora Iana Malcolma.

Radnja filma počinje kada se na ostrvu Isla Nublar, na kojem je stvoren Jurassic svet, aktivira vulkan koji preti uništenju svega na ostrvu, uključujući i dinosauruse.

“Jurassic World: Fallen Kingdom” je nastavak “Jurassic World” koji je 2015. režirao Colin Trevorrow. “Jurassic World” uspeo je da zaradi 1,6 milijardi dolara te se nalazi na četvrtom mestu po zaradi svih vremena.

Pored Bryce, Chrisa, Jeffa i Wonda, u filmu glume i Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall i mnogi drugi.

Film će se u bioskopima premijerno početi prikazivati 22. juna sledeće godine.

Foto: promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.