Stigao trejler za “The Grinch”, glas zelenom junaku pozajmio Benedict Cumberbatch

Pred vama je trejler za dugo očekivanu animiranu avanturu “The Grinch” u kojoj je mrzovoljnom zelenom liku glas daje sjajni Benedict Cumberbatch.

“The Grinch” je animirana adaptacija klasične dečije priče “Kako je Grinch ukrao Božić” u kojoj zeleno čudovište krade sve poklone i novogodišinje ukrase od porodica. Međutim, u jednom trenutku Grinch shvata kako je svojim nedelima poremetio božićni duh.

Američka kompanija Illumination Entertainment objavila je informacije kako će Benedict Cumberbatch pozajmiti glas Grinchu.

– Bili smo odlučni da napravimo izbor koji ne samo da bi odredio ovu verziju Grincha, već je najbitnije bilo pronaći glas koji može izraziti humorističnu zlobu i istovremeno uteloviti ranjivost- rekao je direktor Illuminationa Chris Meledandri.

Knjiga o Grinchu objavljena je davne 1957. godine, a napisao ju je Dr. Seuss, pravog imena Theodor Geisel.

Animirani film “The Grinch” režirali su zajedno Yarrow Cheney i Scott Mosier, dok je scenario prema Seussevoj knjizi napisao Michael LeSieur.

Premijera filma biće 9. novembra ove godine u američkim kinima. “The Grinch” nekoliko dana posle stiže i u ostale delove sveta. Iskreno se nadamo i u naše bioskope!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.