Sve što do sada znamo o finalnoj epizodi omiljene nam serije “Pretty Little Liars”

Možete li da poverujete da je prošlo čak 7 godina od zvaničnog emitovanja prve epizode PLL?

Finale nas čeka već 27. juna na kanalu Freeform, a postoji nekoliko detalja o poslednjoj epizodi koje smo do sada uspeli da saznamo.

We got the Shhhhhhh immortalized. #pllforever

A post shared by Janel Parrish (@janelparrish) on

1. Trajaće dva sata

Ovo može značiti samo jedno – duplo više drame i misterije spakovano u samo jednu epizodu!

2. Jedna replika je posebno rastužila glumce

Pored svih replika koje su stanovnici Rosewooda do sada izgovorili, jedna Alisonina iz finalne epizode se posebno istakla: – Osećam se kao da je ovo kraj nečega.

– Nisam mogla da govorim – rekla je Sasha Pieterse, glumica koja tumači lik Alison za Entertainment Weekly, i dodala: – Marlene King me je zamolila da manje plačem nakon što sam po prvi put pročitala tu repliku.

3. Marlene, kreatorka serije, u međuvremenu je otkrila još nekoliko replika

U februaru, ona je na svoj Twitter profil postavila 3 zagonetne replike, koje se odnose na naše omiljene PLL parove: Spoby, Haleb i Emison.

4. Svi likovi IKADA će se pojaviti u poslednjoj sceni

Izvršni producent PLL, Lisa Cochran-Neilan, je na poslednji dan snimanja gledala kao na još jedan poslovni izazov, međutim, lažljivice su imale jedan poseban zahtev za nju.

– Devojke su mene i ostale producente zamolile da u poslednjoj sceni koju budemo snimili, poslednjeg dana snimanja poslednje epizode, budu svi karakteri. To će mnogim fanovima biti omiljeni momenat u finalnoj epizodi.

5. Shay Mitchell, Lucy Hale, Ashley Benson i Troian Bellisario imale su problem sa snimanjem njihove poslednje zajedničke scene zato što su sve plakale

– Bilo nam je izuzetno teško da je snimimo, jedva smo uspevale da izgovorimo jednostavne, kratke replike – rekla je Shay Mitchell za Coveteur.

6. Neko će možda umreti

Tehnički, ovo je samo jedna od spekulacija za sada, ali ipak naziv finalne epizode glasi “Til deAth do us pArt”. Takođe, u australijskom promo trejleru vidimo Monu koja direktno gleda u kameru i izgovara: “Da li si došao da me ubiješ?”.

7. Pojaviće se mnogo karaktera iz prethodnih sezona

– Poslednjoj epizodi će se priključiti likovi koje nismo videli dosta dugo i bilo je interesantno kada smo svi zajedno imali prvo čitanje scenarija za ogromnim stolom – otkrila je Troian Bellisario za Entertainment Weekly.

8. Saznaćemo ko je A.D.

KONAČNO.

9. Ianu Hardingu se prvobitno nije dopadao finalni scenario

– Pročitao sam ga i prokomentarisao kako mi se uopšte ne dopada – rekao je Ian, glumac koji u seriji igra Ezru, na američkom Paley Festu,.

– Tek kada smo u potpunosti završili sa snimanjem i kada sam se vraćao kući sav u suzama, shvatio sam koliko je finale zapravo izvrno osmišljeno.

10. Glumačka postavka je ipak spremna da završi PLL pustolovinu

– Verujem da ćemo čitavu PLL dramu završiti u savršenom trenutku, kao i da nije mogao biti smišljen bolji i logičniji kraj – rekla je Shay Mitchell za Entertainment Weekly.

Foto: Fox TV

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.