Sve što treba da znate o drugoj sezoni serije “13 Reasons Why”

Netflixova hit serija, “13 Reasons Why”,  zavladala je svetom, a svi koji su je do sada pogledali suočili su se sa različitim temama, počev od samoubistva, preko depresije, do zlostavljanja.
Takođe, popularnosti serije doprinela je i činjenica da su Selena Gomez, kao i njena mama, Mandy Teefy, njeni izvršni producenti.

Kada je zvanično potvrđeno da je počelo snimanje i druge sezone serije, fanovi su odlepili, a sada se postavlja pitanje šta bismo mogli da očekujemo od nje…

Kada će biti premijera?
Trenutno nije objavljen zvanični datum početka emitovanja, ali je sigurno da će to biti tokom 2018. Takođe, baš kao i prethodna, i ova sezona će sadržati 13 epizoda.

Šta je glavna tema 2. sezone?
Prema Netflixovom opisu “radnja će se nastaviti nakon Hannine smrti, a likovi će biti suočeni sa procesom oporavka nakon svega što su tokom prethodne sezone iskusili. Takođe, gledaoci će shvatiti da je Hannah bila mnogo komplikovanija nego što je to bilo predstavljeno do sada.”

Koliko će Hannah Baker biti prisutna ovog puta?
S obzirom da ona više nije živa, kao i da su sve kasete koje je za sobom ostavila preslušane, pomislili biste da je njena čitava priča zaokružena. Međutim, potvrđeno je upravo suprotno: -Glavni motiv serije jeste preplitanje prošlosti i sadašnjosti. Njena priča još uvek nije završena. Ona je neizostavni, centralni deo slagalice onoga što će se tek događati.

Hoće li biti novih likova?
Čak sedam – da budemo precizni.

Šta će se dešavati sa Clayjem?
Dylan Minnette, koji je do sada glumio protagonistu, objasnio je sledeće: – Siguran sam da će Clay biti mnogo anksiozniji u nastavku. Na kraju krajeva, poslednja scena u kojoj smo ga videli bila je u autu, kada je imao misteriozan smešak na licu. Šta sve to znači? Pa, jedva čekam da saznam.

Hoće li konačno biti otkrivena prava istina o Tonyju?
Internetom odavno kruži teorija da je Tony zapravo duh, koji prati Clayja kroz seriju. Iako bi ovo bio ultimativni obrt, izgleda da je samo proizvod mašte fanova.

-Bilo bi zaista fenomenalno, ali ne, to nije tačno. Nije kao da Tony ima interakciju samo sa Clayjem, već je ima i sa drugima. Međutim, voleo bih da je to istina.

Da li će i Selena ovog puta imati ulogu u seriji?
Ne. Sel je već nekoliko puta objasnila kako uživa u tome da bude iza scene po prvi put tokom svoje karijere. Takođe, glumica Amy Hargreaves, koja igra Clayjevu mamu, objasnila je i zašto:
– Ljudi bi više pažnje obratili na Selenu nego na ideju i poruku serije, tako da sumnjam da će se naći i ispred kamere, ali ko zna.

Foto: Promo

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.