Svečano otvoren bioskop Cineplexx Promenada

Novi Sad dobio je najsavremeniji bioskop u Srbiji. Sinoćnje otvaranjeCineplexx Promenade obeležila je prava filmska atmosfera, mnoštvo ljudi koji su željno iščekivali ceremoniju i dolazak glumaca i deo glumačke i autorske ekipe filma Južni vetar koja je izvukla pola milionitog gledaoca filma.

Uz konfete i pravu slavljeničku atmosferu, Cineplexx je sinoć otvorio svoja vrata brojnoj publici i ličnostima  iz javnog života kao što su Srđan Žika Todorović, Miodrag Radonjić, Ivana Španović, Yasserstain, Jovana Stojiljković i mnogim drugim. Poseban doživljaj upriličen je na specijalnoj projekciji filma Južni vetar kada je izvučen 500 000. gledalac koji je dobio nesvakidašnju nagradu. Srećnu dobitnicu i njenu pratnju dočekaće Miloš Biković lično na aerdoromu u Moskvi i povesti ih direktno na set, na snimanje filma. U sklopu nagrade je i petodnevni boravak u tada, verovano već, snegom okupanoj Moskvi. Ovo veoma važno veče za kompanije Cineplexx i Art Vistu, koje su udružile snage i otvorile novi bioskop obeležila je i premijerna projekcija filma Južni vetar u MX4D tehnologiji, što ujedno predstavlja i prvi film u istoriji domaće kinematografije napravljen u ovoj superiornoj tehnologiji.

Akcija 1+1 – poklon za sve bioskopske sladokusce

Danas Cineplexx Promenada proslavlja otvaranje bioskopa sa publikom! Novi bioskop poklanja svojim fanovima akciju 1+1 kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon! U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koje uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji kao i u novoj MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su “Južni vetar”, “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 3D”, “Boemska rapsodija”, “Ono što nas ne ubije”, “Princeza i zmaj”, “Overlod” i druge.

Tokom vikenda, Cineplexx Promenada napraviće pravi ugođaj za najmlađe i njihove porodice tokom Grinč vikenda i Grinč žurke. U subotu, 17. novembraod  16 do 18 časova povodom ekskluzivne premijere dugoočekivanog animiranog filma “Grinč”, najmlađi će imati priliku da se zabave na svojevrsnoj Grinč žurci u novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu. U susret praznicima posetioci bioskopa će, zajedno sa YouTube zvezdom Yasserstainom, kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda, mališani će moći da se posluže ukusnim medenjacima, da se maskiraju u Grinča uz animatore koji će raditi popularni “facepaint”, kao i da se oprobaju u zanimljivim takmičenjima koje će sprovesti animatori.

Tokom celog dana biće organizovane projekcije ovog animiranog filma kada će najmlađi Novosađani i svi posetioci Cineplexx Promenade prvi u Srbiji imati priliku da pogledaju ovaj neodoljiv crtać.

Bioskop Cineplexx Promenada ima osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala opremljena je superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak14 različitih specijalnih efekata. Sve sale su opremljene RealD 3D sistemom,najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality-ja.  Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Cineplexx Promenadi. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Cineplexx Promenada predstavlja zajedničku saradnju Cineplexx-a, austrijske bioskopske grupacije sa preko pet decenija iskustva u filmskoj industriji i Art Viste iz Beograda, najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Danas Cineplexx mrežu čini 42 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Albaniji i Italiji sa više od 300 sala. Četiri buduća multipleksa su trenutno u izgradnji. Tokom 2017. godine, Cineplexx bioskopi ugostili su oko 12 miliona posetilaca.

Dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs kao i putem društvenih mreža na www.facebook.com/CineplexxPromenada iwww.instagram.com/cineplexxpromenada

Foto: Edge

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.