Svetska senzacija! Oslobodite supermoći svog mozga uz knjigu “Bez granica”

Čitajte brže, pamtite bolje, učite bez napora i otključajte pristup izuzetnom životu za koji ste sposobni uz knjigu „Bez granica“ najboljeg trenera „moždanih mišića“ na svetu Džima Kvika.

Vaš mozak je superkompjuter, a vaše misli njegov program. Zato Kvikov trening mozga počinje razobličavanjem onoga što vas koči i guši i brisanjem granica onoga što mislite da je moguće. Naučićete kako da se pomerite od negativnih razmišljanja ka pozitivnim mogućnostima.
Da biste pristupili svojim neograničenim mentalnim kapacitetima, presudno je da otkrijete šta vas zaista motiviše, tačku u kojoj se strast, svrha i energija susreću da bi vas povele ka ciljevima, čuvajući vam istovremeno usredsređenost i jasnoću razmišljanja. Započinjaćete svaki zadatak punom snagom svojih umnih kapaciteta i napredovati eksponencijalnom stopom razvoja.

Uz najnovija saznanja iz neurologije oslobodićete supermoći svog mozga! Čitaćete triput brže ili naučiti novi jezik za rekordno vreme, a to je samo početak.

Ova knjiga nije teorija, nego praktičan i lak plan koji vam pokazuje šta tačno da radite da biste oslobodili vlastite bezgranične moći!
U 21. veku neophodno je naučiti kako da koristimo sve raspoložive podatke i razvijemo veštine da bismo se uspešno kretali kroz svet preplavljen informacijama. Džim Kvik već 25 godina pomaže svima, od studenata do poznatih ličnosti, kako da poboljšaju pamćenje, usavrše veštine donošenja odluka i nauče da brzo čitaju. Među njegove klijente ubrajaju se i korporacije kao što su Gugl, Najki, Spejsiks, Tventi senčeri foks, i institucije kao što su Ujedinjene nacije i Harvard, a njegovi video-sadržaji na internetu prikupili su na stotine miliona pregleda.
Čak je i Novak Đoković svesrdno preporučio knjigu: „’Bez granica’ će vas povesti do neverovatnih, potpuno neočekivanih iskustava.“
Senzacionalnu knjigu „Bez granica“ možete pronaći od petka 13. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.