Taramount film i HEJ! te nagrađuju!

Akcioni blokbaster PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO (FAST & FURIOUS PRESENTS: HOBBS & SHAW) stigao u bioskope i da tom prilikom u saradnji sa Taramount filmom delimo kačket i majicu!

Režija: David Leitch
Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Scenario: Chris Morgan
Žanr: Akcioni triler
Studio: Universal Pictures

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBS I ŠO eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.


Kako do poklona?

Potrebno je da tačne odgovore na pitanja u nastavku pošaljete u inboks na našoj Facebook stranici uz podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona).

Prvih dvoje koji tačno odgovore osvojiće poklon!

1) Navedite puna imena dva glavna lika novog filma iz franšize Paklene ulice.

2) U kom se delu franšize Paklene ulice, prvi put sreću Luk Hobs i Dekard Šo?

A) Paklene ulice 6 (Furious 6)
B) Paklene ulice 7 (Furious Seven)
C) Paklene ulice 8: Sudbina paklenih (The Fate of the Furious)

3) Na kojoj od navedenih lokacija je sniman film Paklene ulice Hobs i Šo?
A) Samoa
B) Novi Zeland
C) Havaji

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.