Taramount i HEY! te vode u bioskop!

KRALJ OSTRVA (THE KING OF STATEN ISLAND) u bioskopima od 10. septembra 2020.

Džud Apatov je tokom svoje karijere pomogao da čitav niz mladih, talentovanih komičara ostvari svoje prve važne uloge na velikom platnu, među kojima su Stiv Karel, Set Rogen, Džona Hil, Džejson Segel, Kristen Vig, Ejmi Šumer i Kumial Nanđani.

Ovog leta je pred nama osvežavajuća komedija o ljubavi, gubicima i smehu na Staten Ajlandu, sa Pitom Dejvidsonom u glavnoj ulozi, momkom koji se probio u emisiji “Saturday Night Live”.

Skot (Dejvidson) je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada je na sredini dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane tatu majstor. Dok njegova mlađa, ambiciozna sestra (Mode Apatov) odlazi na koledž, Skot i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom iz Hitne pomoći, (oskarovka Marisa Tomej). Skot dane provodi tako što puši travu i druži se sa ekipom. Tu su Oskar, (Riki Velez), Igor (Moizes Arijas)) i Riči (Lu Vilson), a potajno se viđa sa drugaricom iz srednje škole, Kelsi (Bel Pauli).

Međutim, kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem, Rejem (Bil Bar), to započne niz događaja koji će Skota naterati da se izbori sa svojim bolom i napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Jedna od zvezda u filmu je i Stiv Bušemi. On je vatrogasac veteran, koji Skota uzima pod svoje. Pored njega je tu i Pamela Adlon, kao Rejeva bivša žena Đina.

Film je režirao Džud Apatov (Haos u najavi, Zaglavilo se, 40 banki a nevin), a scenario je delo Apatova, Dejvidsona i pisca SNL-a, Dejva Sajrusa. Producenti su Apatov, za svoju kuću “Apatow Productions” i Beri Mendel. Ovaj duo je zajedno već producirao The Big Sick, film nominovan za nagradu Oskar, kao i Deveruše, Ovako je sa 40, Haos u najavi i Funny People.

Režija: Judd Apatow
Uloge: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow i Steve Buscemi
Žanr: komedija
Scenario: Judd Apatow, Pete Davidson, Dave Sirus
Producenti: Judd Apatow, Barry Mendel
Izvršni producenti: Pete Davidson, Michael Bederman, Judah Miller
Studio: Universal

 

KAKO DO KARATA?

Prvih DVOJE koji nam pošalju podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl hej@color.rs osvojiće po dve ulaznice za projekciju u bioskopu Takvud. Film počinje u 19.30h, u SUBOTU 12. septembra!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.