Tipični srednjoškolski problemi stižu ove jeseni na HBO sa serijom “Smrtonosna privlačnost”

„Smrtonosna privlačnost“ (Heathers) je nova serija zasnovana na istoimenom kultnom filmskom klasiku iz 1988. godine, čija premijera nas očekuje 11. jula na HBO GO-u, nakon čega će svake srede u ponudu dolaziti po dve nove epizode. Premijera na HBO kanalu biće 4. septembra u 21.00 h.

Ova desetodelna savremena crna komedija prati glavnu junakinju Veroniku Sojer dok izlazi na kraj sa veoma različitom, ali podjednako pokvarenom grupom Hedersa. Veronika je bila „dobra osoba“ sve dok nije srela novog momka u gradu, Džej Dija, i zaljubila se u njega. Heder Čandler je vođa Hedersa i vlada srednjom školom pomoću zastrašivanja i izuzetnog smisla za modu. Heder Djuk je Čandlerina najzlobnija kopija, a Heder Maknamara živi u senci ostalih Hedersa.

Srednja škola deluje malo mračnije nego što je pamtite dok Veronika, Džej Di i Hedersi sprovode svoju vrstu pravde u hodnicima škole „Vesterberg“.

Provokativni zapleti i likovi i dalje odražavaju tipične srednjoškolske probleme koje donose prijateljstva, želja za uklapanjem i prve ljubavi, kao i značajne teme poput vršnjačkog nasilja i samoubistva. Suprotstavljajući se predrasudama o lepoti, gojaznosti, seksualnoj  orijentaciji, rasi i društvenom statusu, „Smrtonosna privlačnost“ pokazuje raznolikost sveta u kojem danas živimo, istovremeno slaveći originalni film kroz neočekivane gostujuće uloge i poznate dijaloge.

Glumačku ekipu predvode Grejs Viktorija Koks, Džejms Skali, Melani Fild, Brendan Skaneli, Džasmin Metjuz, Diana Čeng, Kurt Feler, Šanen Doerti i Selma Bler, seriju je režirala Lezli Hedland, scenario potpisuje Džejson A. Mikalef, a izvršni producent je Kit Raskin.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.