TRADICIONALNO VEČE ZA DAME U KOMBANK DVORANI UZ KOMEDIJU “DUBLERKA”

OD POZNATE REDITELJKE DŽEJMI BABIT STIŽE URNEBESNA KOMEDIJA SA DRU BARIMOR KOJA U FILMU TUMAČI DVE ULOGE

Tradicionalno Veče za dame nastavlja se i u 2021. godini. Ovogodišnja tradicija održava se uz najnoviju komediju “Dublerka” rediteljke Džejmi Babit u četvrtak, 21. januara u 19h. Kao i do sada, sve dame će pre filma dobiti simboličan poklon, dok će svi članovi FILM KLUBA dobiti duple bodove na svojoj kartici, samo za ovu projekciju.

Uz poštovanje svih epidemiološkim mera, kao i smanjen kapacitet sale, posetioci će moći da uživaju u komediji u kojoj ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje.

Između njih se razvija specifičan odnos kada kada Kendi shvati da može da koristi Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života.

Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kome je oduvek sanjala.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE , A ZA REZERVACIJU POSETITE

Kombank Dvorana – Projekcija – Dublerka

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.