Trendy i Gaming corneri u Dexy Co Kids radnjama donose ideje na rođendanske i novogodišnje poklone

U potrazi za novogodišnjim poklonima zavirili smo u Dexy Co Kids radnje i oduševili se Trendy i Gaming cornerima!

U okviru Trendy cornera, možete pronaći veliki izbor Top Model proizvoda: torbe, nesesere, pernice, novčanike, četke za kosu, muzičke kutije za nakit sa šifrom i dnevnike sa šifrom i muzikom…

Đirabrilja narukvice, rančeve svih veličina sa magičnim šljokicama i ukrasne jastuke.

Uz pomoć Fiorello i Top Model kreativnih setova sa pečatima, gel flomastera sa i bez šljokica, šarenih selotejp traka možete da napravite novogodišnje i rođendanske čestitke i ukrasite sveske i dnevnike.

 

U ponudi su različiti dezeni notesa i rokovnika, samolepljivi blokčići za poruke a za mlade dizajnerke, pronašli smo flomastere za slikanje po tekstilu. Napravite unikatne majice i ukrasite stare farmerice – izgledaće kao nove.

Za one koje žele da vežbaju neke od beauty saveta, koje prate na You Tube kanalima, predlažemo liniju KTN Dr. Neuberger. Veliki izbor ručnih kofera sa dekorativnim setovima (senke, rumenila, lakovi za nokte) predviđeni su za nežnu, mladu kožu.

Za ljubitelje jednoroga i lenjivca sitnice poput Unicorn sjajeva za usne ili Lazy nesesera, izmamiće im osmeh na lice, a novogodišnje paketiće mogu upotpuniti gumice za kosu i snežne kugle dok se na granu jelke može staviti i paketić iznenađenja sa šminkom.

Za ljubitelje elektronske zabave pronašli smo:

– iDance karaoke sistem sa zvučnikom, mikrofonom i disko kuglom kao i pojedinačne bežične mikrofone. iDance će mnoge žurke i proslave učiniti zabavnijim.

– Opremu za kompjutere: miševe, tastature, kamere, kablove, slušalice, bluetooth zvučnike

– Opremu za mobilne telefone: power bank, USB-ove različitih oblika, bluetooth zvučnike kao i selfi i wi-fi kamere, kućne i auto punjače

– Za sve vas koji više volite da ste u pokretu, idealan izbor su kamere, dronovi i Hoverboard – pametni električni skuter

Gaming sekcija u okviru prodavnica sadrži:
– konzole,
– playstation i Xbox Minecraft i Skylanders igre i figurice
– kao i priručnike i vodiče za kompjuterske igre Minecraft, Roblox i Fortnite.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.