Tuđini iz Igre prestola na ulicama Beograda – zima je stigla!

Premijera sedme sezone “Igre prestola”, koju su milioni fanova širom sveta čekali više od godinu dana, od danas je dostupna na HBO GO servisu. Tim povodom, Telenor i HBO su na ulice Beograda doneli deo magije, oživljavajući najmisterioznije likove serijala, Tuđine (White Walkers) i njihove utvare. Za najvernije fanove organizovana je ekskluzivna projekcija prve epizode “Zmajkamen” na velikom platnu u Domu omladine.

Postojeći i novi Telenor korisnici koji tokom jula aktiviraju određene Prenesi Play+ pakete, dobijaju HBO GO servis, a očekuju ih i letnji popusti za kupovinu mobilnih telefona. HBO GO servis korisnicima omogućava da gledaju najnovije epizode omiljenih serija pre svih, sve prethodne sezone, kao i najnovije hit filmove bilo kada i bilo gde. Sadržaj visoke rezolucije na HBO GO moguće je pratiti na četiri različita uređaja – na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet vezu.

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima nudi uslugu HBO GO uz mobilnu pretplatu. Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Prenesi Play + L, XL, XXL, kao i Premium paketa, servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa iznosi 745 dinara mesečno, uz promotivni period od 30 dana. Korisnici uz HBO GO dobijaju i neograničen internet za njegovo korišćenje.

Foto: Telenor PR

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.